V-ati gandit vreodata cat de atractiva pentru ochii privitorilor ar putea fi o locuinta amenajata in non-culorile alb si negru? Moderne si stilate, cele doua extreme va pot transforma locuinta intr-un spatiu modern si confortabil. In acest caz, putem spune ca ,,Less is more” este principiul care se aplica cand vine vorba de amenajarea locuintei.

Insa, Egger, vine cu idei inovatoare in materie de design interior si la acest capitol. Acesta adapteaza astfel de tendinte si le dezvolta, ceea ce inseamna ca nuantele actuale de ,,nearly white” si nearly black” marca Egger vor avea un caracter mai fin, insa, isi vor pastra aceeasi forta.

In materie de design interior, Egger va ajuta sa redescoperiti frumusetea non-culorilor alb si negru.

Nuantele decorurilor propuse de Egger sunt alb portelan si gri deschis. Acestea ofera stralucire si sunt de-a dreptul impresionante. Gri-diamant, negru-brun si albastru marin sunt decoruri care fac parte dintre tendintele actuale in materie de decoruri marca Egger. Gratie acestora, locuinta dumneavoastra va capata un aspect modern si minimalist, potrivita pentru orice familie care prefera un astfel de stil.

Amenajarea locuintei in non-culorile alb si negru

Amenajarea locuintei in non-culorile alb si negru

Amenajarea unei locuinte in non-culorile alb si negru presupune alaturarea acestora astfel incat sa convina ochilor privitorului si sa placa destul de mult. De exemplu, pe un fundal negru al peretelui, se va potrivi de minune o camera amenajata in alb sau invers. Aplicate pe alocuri, accentele in culori aprinse si modelele grafice pot sa atraga si mai mult privirile. Puteti adauga si anumite accente de culoare, precum verdele plantelor sau un mix de modele grafice.

Mix de modele grafice alaturi de contrastul alb-negru

Mix de modele grafice alaturi de contrastul alb-negru

Tocmai de aceea, Egger, te ajuta sa obtii rezultate cat se poate de bune in materie de design interior daca alegi decorurile potrivite.

Nu uitati: in showroom-ul Metalcom puteti afla mai multe detalii despre tot ce inseamna decorarea unei locuinte. Va asteptam pentru oferirea informatiilor necesare si consiliere pe masura!