Loading...
Alte lucrari 2018-10-04T11:19:34+00:00

USI INTERIOARE

Ai schimbat mobila si usile interioare nu se mai potrivesc cu stilul decorativ? Sau poate vrei sa reorganizezi spatiul interior si iti dai seama ca ai avea nevoie de niste usi interioare? Echipa METACOM este pregatita sa-ti ofere consilierea de care ai nevoie pentru a alege modelul de usi care se potrivesc cel mai bine spatiului de care dispui.

SCAUNE & MESE

Iti doresti o masa noua in sufragerie, ai nevoie de cateva scaune care sa-ti completeze colectia deja existenta sau vrei sa-ti amenajezi un spatiu de vara in gradina? Noi te putem consilia, putem concepe si produce pentru tine elementele de care ai nevoie.

PALACE TOUR

Agentia de turism Palace Tour este un proiect special marca Metalcom. Pentru decor, am folosit mobilier care sa creeze senzatia de deschidere, incercand sa punem in valoare partile superioare ale spatiului in care agentia isi desfasoara activitatea. Culorile alese impreuna cu clientii nostri au rolul de a crea un constrast intre rece si cald, rosu fiind o nuanta vibranta si energica, fiind in acelasi timp perfecta pentru a simboliza ideea de calatorie.

UNIVERSITATEA CRAIOVA

Decorarea vestiarelor din stadion a reprezentat pentru noi ocazia perfecta de a ne demonstra calitatea de suporteri… atat ai mobilierului de calitate si a lucrului bine facut, cat si a echipei de fotbal.