Amenajare camera copii – idei si sfaturi utile

Amenajare camera copii este de cele mai multe ori un proces destul de complex intrucat trebuie tinut cont de mai multe aspecte ce tin atat de design-ul incaperilor, cat si de functionalitatea si siguranta spatiului. In camera sa, copilul se joaca, doarme sau isi face temele, astfel ca atmosfera trebuie sa imbie la odihna si sa fie deopotriva  si un spatiu vesel, potrivit pentru joaca.

Amenajare camera copii – indicatii 

In primul rand, atunci cand vei decora camera copilului este indicat sa alegi mobilier de calitate pentru ca micutul tau sa se simta bine. Totodata, este important ca decorul sa fie simplu, astfel incat acesta sa aiba suficient spatiu de joaca, de lucru, precum si un loc de dormit. Trebuie acordat important si spatiului de depozitare pentru jucarii, carti, caiete, dar si pentru haine.

Amenajare camera copiilor folosind pardoseala Egger

Amenajare camera copiilor folosind pardoseala Egger

Alegerea pardoselii

Copiilor le place sa stea destul de mult pe pardoseala, de aceea, este recomandat sa optati pentru o pardoseala de calitate atunci cand veti amenaja camera. In acest caz va recomandam pardoseala Egger, aceasta fiind ideala pentru camera copilului

Egger recomanda pardoseala Comfort, o pardoseala calduroasa, silentioasa si neteda, ideala pentru copii, astfel ca, micutul dumneavoastra se va simti foarte confortabil stand pe aceasta. Totodata, aceste pardoseli sunt rezistente si se durabile, astfel ca, acestea vor putea fi folosite mult timp.

Sugestie amenajare camera copii

Sugestie amenajare camera copii

Importanta spatiilor de depozitare

Avand in vedere faptul ca in camera unui copil se afla multe jucarii, este necesar sa aveti in vedere decorarea acesteia folosind rafturi si etajere usor de accesat. In acest fel, veti putea organiza mai usor camera lasand mai mult spatiu pentru joaca. Jucariile vor fi mai usor de gasit, decat atunci cand stau imprastiate pe jos.

Amenajare camera copii - sugestie

Amenajare camera copii – sugestie

Nu uita: important in amenajarea camerei copiilor este sa ai in vedere folosirea unor culori vesele, iar decoratiunile alese sa fie simple, dar de impact,astfel incat sa ofere farmec spatiului.

2020-06-25T13:57:53+00:00 18 iunie 2020|Dormitor copii|