Amenajare living versus amenajare birou

Orice spatiu dintr-o locuinta are un rol important, intrucat fiecare este destinat unei anumite activitati, astfel ca si amenajarea interioara se dovedeste a fi diferita. Exista diverse metode de amenajare a spatiului, unele mai complexe, iar altele mai simple. Insa, nu intotdeauna cele simple sunt si cele de succes. Cum trebuie sa amenajam incaperile dintr-o locuinta, astfel incat sa avem parte de confortul necesar? In articolul ce urmeaza vom vorbi despre amenajare living versus amenajare birou, doua incaperi care se aseamana si se deosebesc din mai multe puncte de vedere.

Amenajare living  – amenajare birou: marime

Un birou sau un living trebuie sa aiba o dimensiune destul de generoasa pentru ca activitatile sa se desfasoare in conditii cat se poate de bune. Atunci cand vorbim despre birou, este important ca acesta sa aiba o dimensiune cat mai mare, sa fie cat mai aerisit pentru ca activitatile sa fie usor de realizat. In plus, si un living trebuie sa aiba dimensiuni mari pentru a oferi libertatea necesara  relaxarii si odihnei.

Pentru crearea unor efecte interioare placute, culorile trebuie sa se potriveasca cu dimensiunile. Spre exemplu, in camerele mici se folosesc culori deschise, iar peretii nu trebuie sa fie incarcati cu decoratiuni. De ce se folosesc astfel de culori si nu trebuie sa incarcam peretii in spatiile de mici dimensiuni? Raspunsul este unul simplu. Pentru ca acesta sa ofere senzatia de marire a spatiului. Pe de alta parte, daca se folosesc culori inchise, iar tapetul este bogat, camera va parea si mai mica.

Sugestie amenajare living versus amenajare birou

Sugestie amenajare living versus amenajare birou

Medii active

Biroul si livingul sunt spatii unde se desfasoara activitati, astfel ca trebuie sa ofere conditiile necesare. Atat biroul, cat si livingul trebuie sa fie pline de viata si sa inspire dinamismul specific spatiilor unde lucram si ne relaxam. Se pot folosi modele de tapet cu diverse teme, precum tema urbana, care include diverse orase sau tapet cu peisaje, flori, precum si alte lucruri utile care le pot f.

Organizarea biroului trebuie sa tina cont de faptul ca acesta este un spatiu care trebuie sa reflecte productivitate si seriozitate. Iar atentia la detalii si alegerea unui mobilier de calitate precum cel de la Blum fac diferenta.

Sugestie amenajare birou

Sugestie amenajare birou

Timpul

Cu totii petrecem destul de mult timp in living, dar si in birou. Luand in considerare acest aspect, trebuie sa ne asiguram ca timpul petrecut aici este de calitate. Spatiul va fi decorat folosind mobilier care sa faca utilizarea confortabila si practica.

Sugestie amenajare living

Sugestie amenajare living

Asadar, in orice mediu, fie de lucru, fie de relaxare, trebuie sa dispunem de o stare de spirit buna, iar accentul va cadea asupra confortului fizic, dar si psihic. Si toate acestea vin din modul in care amenajam spatiul.

2020-09-29T14:20:48+00:00 29 septembrie 2020|Birou, Living|