Amenajarea bucatariei cu pardoseala Egger

Astazi, bucataria este mai mult decat un spatiu unde se gateste, devenind un loc pentru socializare, ceea ce inseamna ca va trebuie sa arate prietenos si confortabil in acelasi timp.

Desigur ca, acest spatiu unde se gateste presupune contactul cu apa, fiind un aspect de luat in considerare atunci cand il veti amenaja, iar noi venim in ajutorul dumneavoastra si va recomandam o pardoseala moderna care include caracteristici impresionante.

Si cum trendurile se schimba, este important sa ne adaptam si sa ne amenajam bucataria folosind produse de calitate. Unul dintre trendurile actuale este integrarea bucatariei in sufragerie, acest lucru schimband modul de amenajare al spatiului. Insa, noi suntem la curent cu trendurile si va oferim sugestii pentru ca locuinta dumneavoastra sa fie amenajata corespunzator, in functie de necesitatile fiecarei incaperi.

Daca va doriti ca bucataria sa fie amenajata in stilul open space, aveti nevoie de o pardoseala rezistenta la uzura, dar care sa fie usor de curatat intrucat este o zona unde circula destul de mult. Nu doar ca veti gati, ci veti lua masa, veti sta cu cei dragi alaturi, si de ce nu, poate veti organiza si o petrecere. Optiuni de calitate ce ofera multe avantaje atat din punct de vedere al design-ului, dar si al confortului, sunt pardoselile Comfort Design sau Aqua+ de la EGGER.

Amenajare bucatarie

Amenajare bucatarie

Pardoselile EGGER, optiuni pentru amenajarea bucatariei

Egger, colaborator important Metalcom, vine cu solutii pentru amenajarea interioara a acestor incaperi. Este vorba despre pardoselile Aqua+Laminat și Design, una dintre caracteristicile acestora fiind rezistenta la umiditate.

Acestea sunt pardoseli care se intretin usor, sunt robuste si se folosesc pe termen lung. Sunt perfecte pentru toate spatiile dintr-o locuinta, inclusiv pentru amenajarea bucatariei.

Amanajare bucatarie cu pardoseala Egger

Amanajare bucatarie cu pardoseala Egger

Pardosealile marca Egger poat avea aspect de beton sau de piatra, fiind ideale pentru amenajarea baii, dar si pentru bucatarie conferind un aspect deosebit si o nota moderna.

Un alt aspect al pardoselilor Egger poate fi cel de lemn, aceasta fiind indicat intrucat confera un aspect deosebit in spatiile in care igiena este importanta, precum baia, dar si bucataria.

Dincolo de acest aspect, este important si design-ul unei bucatarii, iar, aceste pardoselile Egger beneficiaza de culori deosebite, astfel incat dumneavoastra sa aveti de unde alege culoarea si aspectul preferat, iar decorul sa fie unul atractiv.

2019-12-20T15:23:38+00:00 19 decembrie 2019|Bucatarie|