Amenajari interioare: naturalete in design-ul interior

Atmosfera de acasa are un rol important pentru buna dispozitie, pentru confortul si relaxarea intregii familii. Iar atunci cand petrecem mult timp in casa, ne dorim ca decorul sa se apropie cat mai mult de natura, sa ne simtim confortabil si sa uitam de griji.

Pentru amenajarile interioare in stilul natural se potrivesc de minune reproducerile din lemn autentic si suprefetele negre, acestea reusind sa asigure decorul perfect pentru buna dispozitie.

Amenajari interioare: lemnul, un element de baza pentru stilul natural

Cand vine vorba despre amenajari interioare in stilul natural, lemnul este un element cheie folosit cu succes pentru a decora incaperile. Acest tip de decor nu poate fi complet fara suprafetele Feelwood marca Egger si pardoseala, acestea avand trasaturi deosebite.

Pardoseala din lemn marca Egger nu este doar desosebit de atractiva din punct de vedere vizual, ci indeplineste si alte cerinte, fiind de calitate inalta: ofera stare de bine, are rezistenta deosebita, este durabila, este silentioasa, iar anumite modele sunt reziste la umiditate.

Totodata, si negrul se poate folosi in design-ul interior utilizand diverse accesorii, cum sunt ramele metalice, dar si prin utilizarea unor suprafete. Acestea vor oferi o nota moderna si eleganta intregului decor. Un alt exemplu de decor este Stejar Gladstone gri-bej, acesta fiind autentic si contribuind la crearea unei armonii.

Decor Stejar Gladstone gri-bej

Decor Stejar Gladstone gri-bej

Decorul natural PureNature de la Egger este pus in evidenta perfect de BlackOptions, care se gaseste in diferite nuante. Astfel de combinatii sunt speciale, aduc plus valoare incaperilor prin caracterul lor natural. Iar daca vreti sa creati un tot unitar, un astfel de decor este ceea ce trebuie intrucat se poate asorta cu usurinta cu parchetul sau cu alte elemente din incapere, cum este mobila, spre exemplu.

Decor Natural Bardolino Oak Egger

Decor Natural Bardolino Oak Egger

Mai mult decat atat, stilul scandinav are la baza lemnul, astfel ca, daca sunteti iubitorii acestui stil in amenajarile interioare si va doriti sa redecorati locuinta, va puteti redecora incaperile utilizand elemente din acest stil.

Asadar, pentru a construi decorul perfect in locuinta dumneavoastra mizati cu incredere pentru elemente care reproduc lemnul, atat in ceea ce priveste decorurile, cat si pardoseala sau mobila.

2020-09-14T07:04:10+00:00 11 septembrie 2020|Noutati|