Loading...
Companie 2018-01-15T10:23:30+00:00

COMPANIE

METALCOM este o companie cu traditie, care de-a lungul timpului si-a diversificat activitatea pentru a corespunde cerintelor si nevoilor pietei. Desi pornisem la drum avand ca obiect de activitate importul si comertul in industria lemnului, in prezent activitatea noastra este foarte diversificata, derulandu-se pe urmatoarele directii: productie mobilier (HoReCa, comercial si rezidential), tamplarie, tapiterie, prestare servicii si comert cu accesorii pentru industria mobilei.

compania metalcom

SERVICIILE NOASTRE

Oferim o gama larga de servicii, de la productie de mobilier, pana la servicii de debitare si cantuire. Scopul nostru este sa multumim clientii care ne trec pragul si ne dorim ca acestia sa se intoarca, mereu cu certitudinea ca nevoile lor vor fi acoperite.

PRODUCTIE MOBILIER HORECA
PRODUCTIE MOBILIER COMERCIAL
PRODUCTIE MOBILIER REZIDENTIAL
COMERCIALIZARE MATERIALE PENTRU PRODUCTIE MOBILA
COMERCIALIZARE ACCESORII MOBILA
SERVICII DE DEBITARE, CANTUIRE SI GAURIRE PAL MELAMINAT

MOBILIER CU SUFLET

In cei peste 20 de ani de activitate, am invatat ca succesul unei companii tine de adaptabilitatea acesteia la nevoile pietei si de pasiunea cu care angajatii isi indeplinesc sarcinile zilnice. Echipa Metalcom a fost formata pe baza motto-ului “Calitatea este trendul care ne reprezinta!”. Cu aceasta deviza va intampinam pe voi, clientii nostri, care ne oferiti mediul necesar pentru a implementa solutii optime.

Ne place sa cream pentru voi mobilier unic, canapele, mese, scaune sau fotolii care duc mai departe povestea noastra si a voastra. Multumim celor care ne-au oferit deja increderea lor, iar pe voi va asteptam sa concepem impreuna mobilier cu suflet.

Patru Catalin, Director Marketing

catalin patru