Astazi, avem mai multe asteptari de la o bucatarie. Incepand de la designul acesteia si pana la functionalitatea sa. Bucataria trebuie sa fie practica si perfecta. BLUM a studiat comportamentul in bucatarie si necesitatile utilizatorilor, astfel incat sa poata crea mobilierul care sa indeplineasca toate criteriile pe care le doreste o familie. Totul este gandit in detaliu: de la modul in care se deschid sertarele pana la compartimentarea interioara pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un acces facil.

Worflow, Space, Motion: 3 mari caracteristici ce definesc bucataria moderna marca BLUM: DYNAMIC SPACE.

Astfel, in urma cercetarilor, au fost descoperite 3 caracteristici necesare unei bucatarii practice: desfasurare simpla a treburilor (Workflow), utilizare optima a spatiului (Space) si confort in miscare (Motion), aceste aspecte fiind regasite la DYNAMIC SPACE.

Insa, la ce se inseamna DYNAMIC SPACE?

Dynamic Space va ofera ceea cea aveti nevoie in bucatarie: spatiu suficient, functionalitate ridicata, precum si un design pe masura.

Avand in vedere fapul ca munca in bucatarie presupune activitati desfasurate in mod repetat, Blum s-a gandit cum sa eficientizeze munca. Mai exact, pentru ca distantele parcurse sa fie cat mai scurte posibil, a impartit bucataria in 5 zone asezate in ordinea in care sunt prezentate:

Zona ,,depozitare”. In aceasta zona se depoziteaza alimentele. Este important felul in care sunt asezate acestea pentru a fi la indemana. Blum venit cu idei inovatoare astfel incat sa va bucurati un mobilier caracterizat de funtionalitate.

In zona ,,pastrare” vor fi asezate tacamuri, farfurii, pahare, cani, dar si cesti. Desigur ca, in apropiere va fi asezata si zona de spalat vase.

Zona ,,pastrare"

Zona ,,pastrare”

Urmeaza zona ,,curatenie” aceasta avand in centru chiuveta, precum si masina de spalat vase. Sub chiuveta se vor pastra cele necesare pentru spalatul vaselor.

Zona ,,curatenie"

Zona ,,curatenie”

O zona speciala pe care o pune la dispozitie DYNAMIC SPACE este zona de ,,preparare”. Aici vor fi asezate ustensilele de care aveti nevoie pentru a pregati mancarurile.

Zona ,,preparare"

Zona ,,preparare”

Nu in ultimul rand, trebuie mentionata zona de ,,gatit/copt”. Aceasta include o plita sub care ar putea fi depozitate vasele, cratitele si alte ustensile pentru gatit.

Zona ,,gatit/copt"

Zona ,,gatit/copt”

Cu siguranta va place foarte mult o astfel de bucatarie. Pentru mai multe informatii despre acest concept modern care cucereste orice privire, va asteptam in showroom-ul Metalcom!