Cum sa ai o locuinta moderna cu Egger

Astazi, o familie are mai multe pretentii de la locuinta sa, pornind de la design si terminand cu functionalitatea produselor dintr-o incapere. Iar una dintre cele mai importante caracteristici atunci cand vine vorba de aspectele ce influenteaza decorul incaperii este pardoseala. Daca este aleasa cum trebuie, aceasta poate schimba decorul locuintei si poate crea o adevarata stare de confort, ideala pentru cei care ajung acasa si vor sa se relaxeze.

Insa, pentru a va bucura si de functionalitatea pardoselii, Egger, renumit producator de mobilier pentru design interior, pal melaminat, pardoseli, blaturi si materiale pentru constructii, va ofera produsele potrivite pentru a avea o locuinta unde confortul si calitatea se completeaza reciproc si creaza un loc pe care sa-l numiti acasa.

EGGER HOME Laminate flooring

Din punct de vedere vizual, pardoseala Egger este atractiva, aceasta castigand si prin proprietatile de care da dovada. Durabila, utilizabila oriunde, rezistenta ridicata la umiditate, sunt caracteristici demne de luat in calcul ale pardoselii Egger. Materialul ales pentru confectionarea pardoselilor este sanatos, ceea ce il face utilizabil oriunde, chiar si in camera celor mici.

V-ati imaginat cum ar fi daca ati avea acelasi decor in intreaga locuinta? Incaperea dumneavoastra avea un aspect unitar si un efect spatial armonios.

Egger – uniformitate si armonie pentru intreaga locuinta

Cu ajutorul producatorului Egger, chiar si in baie veti putea avea decorul care sa se asorteze cu celelalte incaperi din locuinta. Si aveti de unde alege. Sunt disponibile 4 decoruri Overall: pardoseala laminata Egger, pardoseala Comfort silentioasa, precum si pardoseala Design rezistenta la umiditate.

EGGER HOME Laminat flooring

In dormitor, in baie sau pe hol, pardoselilele vor crea spatiul de care aveti nevoie pentru a va bucura de un aspect unic. Insa, functionalitatea lor va fi diferita pentru incaperile din locuinta. Mai exact, spatiul va fi unul mai primitor in dormitor, in baie se va remarca prin rezistenta ridicata, iar holul va avea un decor pus in evidenta prin robustetea acestor pardoseli.

Pardoseala laminata Egger prezinta caracteristici importante atat din punct de vedere al designului, cat si al functionalitatii. Mai exact, aceasta pardoseala prezinta rezistenta deosebita si este un laminat cu aspect ce poate sa varieze in functie de incaperea unde o veti utiliza. Astfel, ea poate capata aspect de gresie, de lemn sau chiar de beton.

Cu alte cuvinte, gama de decoruri este larga, astfel incat sa se potriveasca stilului fiecarei locuinte. Pardoseala laminata Egger este realizata din materiale sanatoase, acesta fiind un factor important pentru orice locuinta.

Egger – uniformitate si armonie pentru intreaga locuinta

Egger – uniformitate si armonie pentru intreaga locuinta

Pardoselile EGGER Design sunt impresionante avand in vedere culorile moderne si proprietatile extraordinare, pe care le pun la dispozitia utilizatorului. Mai exact, pardoseala Egger Design este ideala pentru baie sau pentru bucatarie intrucat este rezistenta atat la apa, cat si la micro-abraziuni. Panoul suport UWF (Ultra Wood Fibreboard – placa din fibre de lemn cu densitate foarte inalta) este cea care confera acestor tipuri de pardoseli rezistenta la umiditate.

Grosimea materialului acestor pardoseli este de doar 5 mm, ceea ce inseamna ca sunt  destul de subtiri, dar in acelasi timp foarte reziste. Cum ne place noua sa spunem: pardoseli capabile de a trece testul timpului. Pardoselile Egger Design se remarca prin efectul unic Self Repair, ce face ca acestea sa arate ca in prima zi cand au fost instalate, datorita functiei speciala de memorie pe care o detin.

Alegeti sa va decorati locuinta cu stil! Va asteptam in showroom-ul Metalcom pentru mai multe informatii si consiliere pe masura!

Foto: https://www.egger.com/shop/ro_RO/

2018-11-15T13:21:16+00:00 15 noiembrie 2018|Noutati|