De ce sa alegi pardoseala Egger pentru locuinta ta

Orice familie isi doreste sa aiba parte de cat mai mult confort in locuinta sa, sa fie amenajata cu pardoseala rezistenta, care sa confere un aspect inedit incaperii, dar care sa fie si usor de curatat. Unul dintre furnizorii de top de pardoseli laminate, Egger, va pune la dispozitie cateva tipuri de pardoseli ale caror caracteristici impresionante va vor cuceri privirea.

In functie de preferintele si necesitatile dumnevoastra, veti avea la dispozitie mai multe pardoseli, precum: pardoseala laminata, pardoseala Egger Comfort, pardoseala Design, precum si pardoseala cu tehnologia Aqua+.

Un singur tip de pardoseala, o intreaga locuinta amenajata uniform

Pardoseala Egger Comfort este o pardoseala ideala pentru un cadru primitor si confortabil in locuinta dumneavoastra. Silentioasa, durabila si confortabila, aceasta este perfecta pentru amenajarea dormitoarelor, a sufrageriei, dar si pentru camera copiilor.

Pardoseala Egger Comfort

Pardoseala Egger Comfort

Acestea se gasesc in mai multe decoruri, astfel incat dumnevoastra sa va puteti alege modelul potrivit in functie de stilul de amenajare al locuintei. Pot avea aspect de lemn, pot fi creative sau cu un aspect de piatra.

Design uniform in intreaga locuinta cu pardoseala Egger

Design uniform in intreaga locuinta cu pardoseala Egger

Bucurati-va de o amenajare speciala a locuintei cu pardoseala Egger

De-a dreptul impresionante sunt si pardoselile Egger Design. Acestea sunt ideale pentru amenajarea bailor, precum si pardoseala Egger Aqua+ . Asadar, daca va doriti sa inlocuiti gresia din baie cu o pardoseala moderna, aceasta este ceea ce aveti nevoie. Ceea ce face speciale aceste pardoseli se datoreaza proprietatilor sale, acestea fiind rezistente la umiditate, rezistenta la micro-zgarieturi fiind una crescuta.

Amenajare baie cu Pardoseala Egger Aqua+

Amenajare baie cu Pardoseala Egger Aqua+

Mai mult decat atat, despre aceste padoseli exceptionale trebuie spus faptul ca ofera senzatie placuta la mers, acesta fiind un aspect demn de luat in calcul pentru confortul din locuinta dumnevoastra.

Daca v-au convins aceste pardoseli, va asteptam in showroom-ul Metalcom pentru consiliere si mai multe informatii despre acestea!

Foto: https://www.egger.com/

2019-05-06T12:33:29+00:00 3 mai 2019|Noutati|