Decorul cu aspect de beton marca Egger – solutia ideala pentru amenajarea unei locuinte cu stil

Unul dintre colaboratorii nostri de la care importam produse de calitate pentru amenajarea locuintei dumneavoastra este Egger. Acesta va pune la dispozitie diverse solutii necesare amenajarii locuintei, precum pardoseli, blaturi de lucru, decoruri pentru mobilier si pardoseli in diverse culori si modele.

Special pentru amenajarea locuintei este si decorul tip beton, recomandat pentru aspectul sau atemporal, mereu la moda. Acesta este ideal pentru a obtinerea un look cool in locuinta dumnevoastra, facandu-si intrarea in fiecare incapere si incadrandu-se in diverse stiluri.

Betonul, perfect pentru decorarea locuintei in diverse stiluri de amenajare

Acest tip de decor se potriveste pentru a fi utilizat in mai multe tipuri de stiluri, precum: stilul loft, stilul minimalist, dar si pentru stilul industrial. In plus, poate fi utilizat si in incaperile pe care le doriti amenajate in stilul este minimalist sau nordic.

Locuinta amenajata cu decorul cu aspect de beton marca Egger

Decorul beton marca Egger confera o nota moderna incaperii, capatand si un aspect glacial. Avand un caracter urban putem spune ca este potrivit pentru amenajarea locuintei in stilul industial. Se potriveste de minune si pentru amenajarea interioara in stilul stilul rece, nordic, dar si pentru iubitorii stilului simplu, minimalist in design-ul interior.

F186 ST9 Beton Chicago gri deschis marca Egger are un aspect usor glacial. Il puteti folosi in incaperi, precum sufragerie, dar si in dormitor si baie. Astfel, va veti bucura de un decor modern, indiferent de incapere. O idee ar fi sa amenajati chiar intreaga locuinta intr-unul dintre stilurile propuse.

Beton Chicago gri deschis marca Egger

Beton Chicago gri deschis marca Egger

In schimb, decorul F187 ST9 Beton Chicago gri inchis este un model caracterizat printr-un joc de culori calde. Acesta se potriveste pentru armonia culorilor in design-ul in interior, putand fi utilizat in diverse combinatii si materiale, unul dintre acestea fiind si lemnul.

Insa, pentru mai multe informatii despre acest decor de-a dreptul impresionant va asteptam in showrrom-ul Metalcom in coltul special producatorului Egger. Va dorim spor la amenajat locuinta!

2019-09-18T13:57:37+00:00 18 septembrie 2019|Noutati|