Idei impresionante pentru schimbarea infatisarii mobilierului

Schimbarea infatisarii mobilierului locuintei nu este usor de facut. Pentru a realiza acest lucru, veti avea nevoie de materialele potrivite astfel incat rezultatele sa fie unele cat mai bune in materie de amenajari. Fie pentru locuinta dumneavoastra, fie detineti o locatie si vreti sa imbunatatiti aspectele incaperilor, puteti apela la categoriile de decoruri marca Egger.

Decor mobilier Egger Gri piatra U727 ST9

Decor mobilier Egger Gri piatra U727 ST9

Acestea sunt de mare ajutor cand vine vorba de schimbarea infatisarii mobilierului locuintei dumneavoastra. Decorurile pentru schimbarea infatisarii mobilierului sunt de diverse tipuri. Astfel, veti puteti opta pentru nuante mai inchise sau mai deschise in functie de preferintele pe care le aveti, precum si in functie de decorul incaperii respective.

Spre exemplu, persoanele care prefera culorile mai puternice si o locuinta cu multa culoare pot opta pentru decorul Rosu aprins (Chilli Red). Aceasta culoare este pusa in valoare de lemnul de culoare gri, precum si un material inedit cum ar fi betonul. Avand o suprafata lucioasa de tip PG PerfectSense Gloss, aceasta va oferi o nota eleganta incaperii.

PerfectSense Gloss Roşu aprins U323 PG (Chilli Red)

PerfectSense Gloss Roşu aprins U323 PG (Chilli Red)

Alt decor deosebit marca Egger pentru amenajarea locuintei dumneavoastra este Makassar. Acesta are rolul de a oferi incaperii un accent exotic, fie ca este vorba despre interiorul incaperii dumneavoastra, fie alt tip de locatie. Cu anumite combinatii, cum ar fi uni negru, poate rezulta un decor elegant. Daca se va combina cu alte culori, precum bejul, rosul sau verdele, rezultatul va fi un decor modern, unic.  Este potrivit pentru o familie care isi doreste sa aiba o locuinta decorata conform tendintelor in materie de amenajari interioare.

PerfectSense Gloss Makassar H3025 PG

PerfectSense Gloss Makassar H3025 PG

O alta idee referitoare la schimbarea infatisarii mobilierului dumneavoastra decorul tip Attic Wood. Acesta este reprezentat de un contrast puternic conferit de elementele luminoase si de cele intunecate. Include o suprafata ST36 Feelwood Brushed, care va conferi un decor rustic, deosebit, care va va incanta privirile.

Attic Wood H1400 ST36

Attic Wood H1400 ST36

Pentru mai multe informatii despre aceste decoruri, va asteptam in showroom-ul Metalcom! Voua care va place cel mai mult?

Foto: https://www.egger.com/

2019-02-27T11:55:49+00:00 26 februarie 2019|Noutati|