Tehnologia Blumotion pentru un mobilier usor de folosit, atractiv si functional

Alegerea mobilierului este o adevarata provocare pentru orice locuinta. Acesta nu se va alege la intamplare, ci este necesar sa aveti la dispozitie mai mult timp pentru a descoperi necesitatile familiei. Atunci cand vine vorba de achizitia mobilierului, acesta trebuie sa indeplineasca diverse cerinte: sa aiba un design atractiv, sa fie functional, dar si usor de folosit.

Pe langa alte aspecte referitoare la modul in care este amenajat interiorul locuintei, culorile sau decoratiunile, este important ca mobilierul sa fie usor de utilizat intrucat acesta contribuie la un confort sporit acasa la dumneavoastra.

Pentru a imbina functionalitatea cu design-ul, Blum propune un mobilier care include o tehnologie inovatoare, acesta reusesind sa imbine aceste caracteristici, precum usurinta in utilizare.

TIP-ON BLUMOTION for TANDEMBOX – inchidere silentioasa si fara efort

TIP-ON BLUMOTION for TANDEMBOX – inchidere silentioasa si fara efort

Mobilierul fara manere conceput de Blum ofera confort in miscare, fapt datorat tehnologiei de miscare special creata pentru ca mobilierul sa fie usor de folosit. Tehnologia de miscare tip Blum este de patru feluri: BLUMOTION, SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION, TIO-ON. Acestea pun in miscare usile mobilierului fara sa fie nevoie de manere.

Ce inseamna Blumotion?

Blumotion este o tehnologie care face referire la o inchidere lina si silentioasa a mobilierului, fapt datorat sistemului de amortizare. O astfel de functie o veti gasi integrata in sistemele de ridicare, balamale, precum si la sisteme de extragere, ceea ce inseamna ca orice produs si fiecare parte a mobilierului se va deschide facil: usile, sertarele si extragerile vor avea o deschidere cat se poate de silentioasa.

La exterior, un astfel de mobilier se remarca printr-un design special, iar in interior predomina functionalitatea. De asemenea, tehnologia sa il face usor de utilizat pentru toti membrii familiei, inclusiv pentru cei mici.

TIP-ON BLUMOTION for TANDEMBOX

TIP-ON BLUMOTION for TANDEMBOX

,,Calitatea miscarii este insasi calitatea vietii”

Cu Blum, utilizarea mobilierului devine o placere. Stresul la care este supus organismul este diminuat, iar dumneavoastra va veti bucura impreuna cu familia de confortul dorit. Chiar si sertarele cu incarcaturi grele, precum si sistemele de ridicare grele se vor inchide lin. Deschiderea acestora se va realiza la fel de usor si silentios.

TIP-ON BLUMOTION for TANDEMBOX - living

TIP-ON BLUMOTION for TANDEMBOX – living

Un astfel de mobilier este inceputul amenajarii locuintei in stilul minimalist avand in vedere faptul ca aceasta include o tehnologie moderna de miscare, ceea ce il face usor de utilizat, simplu, insa, atractiv.

Nu-i asa ca v-a cucerit? Va asteptam in showroom-ul Metalcom pentru mai multe informatii despre produsele marca Blum.

2019-01-09T09:00:31+00:00 7 ianuarie 2019|Noutati|