Despre laminatele Egger – de ce sunt ele un must-have pentru locuinta ta

Amenajarea unei locuinte nu este greu de facut. Mai ales cand ai alaturi partenerul de nadejde care sa iti puna la dispozitie o parte semnificativa din produsele de care ai nevoie. Iar atunci cand vine vorba de procesul de decorare, mobilierul pentru design interior este important pentru definirea stilului interior. Tocmai de aceea, in acest articol va prezentam o parte din ceea ce inseamna acest mobilier, fiind vorba despre laminatele Egger.

Laminatele Egger – pentru decorarea locuintei tale

Fabricate din miez alcatuit din multe straturi de hartie simpla si respectiv hartie decorativa la exterior, toate impregnate cu rasini, laminatele Egger sunt materialele decorative care te ajuta sa-ti decorezi locuinta asa cum iti place.

Procesul realizarii acestor laminate este destul de complex. Astfel, straturile de hartie sunt presate sub inalta tensiune si la o temperatura ridicata. Despre laminate mai trebuie spus si faptul ca se pot aplica pe o gama extinsa de placi, precum cele de tip PAL sau MDF, acesta lucru permitand libertate de alegere pentru clienti.

Structura laminatelor Egger

Structura laminatelor Egger

Lamintele Egger prezinta numeroase avantaje pentru o locuinta moderna si practica in acelasi timp. Cu aceste laminate te veti bucura mult timp de o locuinta pe placul tau, intrucat acestea sunt rezistente in timp. De asemenea, laminatele se prelucreaza usor si simplu, fiind flexibile atunci cand se vor aplica. Despre aceste laminate mai trebuie precizat si faptul ca se incadreaza in normele de siguranta alimentara.

Si pentru ca sa fie mai aproape de preferintele si necesitatile tale, aceste materiale decorative sunt de mai multe feluri: laminate dimensionate pentru usi, laminat cu miez colorat, laminat XL, laminat PerfectSense Matt, laminate Flammex rezistent la foc, dar si laminate pentru vopsire.

Spre exemplu, laminatul Perfect Sense Matt se remarca printr-un aspect diferit, precum si de o senzatie tactila neobisnuita. Acest tip de laminat are si proprietati anti-amprenta, astfel ca, acesta contribuie la o curatare facila. Astfel, se deduc avantaje precum: aplicabilitatea universala, proprietatianti-amprenta, acesta din urma conferind un efort minim pentru utilizator.

Cu siguranta si celelate tipuri de laminate au proprietati interesante. Astfel, va asteptam in showroom-ul Metalcom pentru mai multe informatii despre acestea, dar si despre alte produse marca Egger!

2018-11-28T13:59:37+00:00 26 noiembrie 2018|Noutati|