Doua surprize de la Metalcom: un depozit nou si un showroom inovator

Dragilor, avem o veste excelenta pentru voi.

Va informam ca am inaugurat noul showroom si depozit Metalcom! Si pentru ca am avut saptamani foarte ocupate, cu pregatiri si organizare, abia acum am reusit sa revenim cu detalii pe blog. Cert este ca suntem foarte entuziasmati de acest proiect, pe care il definim prin trei atribute: modernism, inovatie si eficienta.

Catalin Patru, director vanzari Metalcom, si Claudiu Torout, reprezentant Egger

Catalin Patru, director vanzari Metalcom si Claudiu Torout, reprezentant Egger

Ce aduce schimbarea Metalcom?

Un depozit nou si un showroom pe placul clientilor moderni, carora le datoram respect si le multumim pentru ca ne sunt mereu alaturi. Astfel, alaturi de gama de servicii Metalcom respectiv: livrare rapida (marfa pe stoc), consiliere de specialitate, produse si accesorii complementare, am adaugat un depozit modern si un showroom inovativ. Acest lucru ne ajuta sa le oferim clientilor nostri un pachet complet de servicii. Foarte multe piese de mobila arata interesant in magazine, dar se potrivesc ele in spatiul in care intentionati sa le asezati? Raspunsul la aceasta intrebare il puteti gasi cu ajutorul nostru.

Ce am incercat sa facem prin acest proiect a fost sa punem accentul pe detalii. Astfel, clientul poate sa vina si sa vada varietatea de materiale pe care le oferim, precum si nuantele si accesoriile, si mai mult decat atat, sa poata testa produsele.

Noul showroom Metalcom este un element de noutate in zona Olteniei si le multumim celor care au fost prezenti la inaugurarea acestuia. Organizat in 4 colturi dedicate partenerilor nostri: Egger, Blum, Hafele, Samet, acesta ofera clientilor si colaboratorilor Metalcom o gama completa de produse si servicii.

Coltul Egger aduce elementul de inovatie in ceea ce priveste productia de mobilier. In calitate de producator de mobilier pentru design interior, pardoseli, pal melaminat, blaturi si alte produse, Egger a dezvoltat aplicatia VDS. Aceasta aplicatie ofera clientilor posibilitatea de a alege si imbina tipul materialului dorit, precum si culoarea acestuia astfel incat sa poata vedea exact cum va arata mobilierul in interiorul locuintei.

Prezentarea aplicatiei dezvoltata de Egger

Alina Ionescu, departamentul de marketing Egger prezentand aplicatia VDS

Reprezentantul Egger, Claudiu Torout, ne-a oferit informatii in cadrul evenimentului despre produsele pe care ei le ofera dar si despre un nou sistem dezvoltat si anume EGGER POS. Denumit si POS Straight acesta cuprinde mai multe tipuri de module, fiind configurat special pentru a se potrivi cerintelor noastre si noului showroom. POS este primul si unicul de acest tip din Romania. Modulul Highlight ofera clientilor si producatorilor de mobilier posibilitatea de a vedea combinatiile posibile. Astfel, ajutandu-se de acest modul Highlight, vor putea asorta decorul de blat cu fronturile din PAL. De asemenea, clientii pot scana codul QR de pe mostre, astfel incat sa poata fi vizualizate intr-o incapere pre-amenajata. Si pentru ca vrem sa va oferim servicii de calitate, detinem 90% din marfa EGGER pe stoc, ceea ce inseamna livrare rapida.

Sistemul Egger POS

Sistemul Egger POS

Linia moderna a noului showroom este continuata de Blum, lider de piata si producator de feronerie, care a prezentat tendintele in acest domeniu: balamale, sisteme de ridicare pentru usi, sisteme de glisare, sertare si multe altele.

Reprezentantul Metalcom si reprezentantul Blum

Catalin Patru, director vanzari Metalcom si Dicea Virgiliu, reprezentantul firmei Blum

Samet, producator turcesc a venit cu inovatii in domeniul feroneriei, precum sistemele de inchidere automata pentru mobilier si diverse alte accesorii.

Reprezentantul Metalcom si reprezentantul Samet

Catalin Patru, director vanzari Metalcom si Cristian Bibart, reprezentantul firmei Samet

Hafele, alaturi de Blum, cel mai notoriu producator si vanzator de feronerie, a prezentat in cadrul evenimentului gama de mobilier pentru intreaga locuinta: accesorii pentru mobilierul din dormitor, living, bucatarie si bai.

Reprezentantul Metalcom si reprezentantul Hafele

Catalin Patru, director vanzari Metalcom si Radu Tomescu, reprezentantul Hafele Romania

Partea cea mai interesanta este ca la inaugurare am avut alaturi parteneri de nadejde din Craiova, Dolj, Olt, Gorj – persoane de incredere cu care am reusit sa stabilim relatii de colaborare bune si care ne vor ramane alaturi in acest proiect marca Metalcom.

In ceea ce priveste depozitul, va informam ca acesta se adreseaza in special persoanelor juridice. El are o suprafata de 2000 m2 si va asteapta cu portile deschise. In cadrul evenimentului de inaugurare am apucat deja sa prezentam cateva materiale pe care le detinem, insa, pentru mai multe detalii, va asteptam sa ne contactati.

Prezentare depozit

Prezentarea depozitului Metalcom

Multumiri:

In mod special, Claudiu Torout, reprezentat Egger pentru implicarea deosebita de care a dat dovada.

Alina Ionescu si Alexandra Raduta, departamentul de marketing Egger, care au fost alaturi de noi si au contribuit activ la imaginea showroom-ului si la buna desfasurare a evenimentului.

Beatrice Cernea, customer care-ul nostru de la fabrica Egger de la Radauti care a parcurs 750 km pentru a fi alaturi de noi la inaugurare, special thanks pentru effort.

Mihaela Androne, Egger Romania, Cristian Verescu, architect adviser Egger.

Reprezentantilor Blum: Dicea Virgiliu si Aurel Stanescu.

Reprezentantului firmei Samet, Cristian Bibart.

Radu Tomescu, reprezentantul firmei Hafele Romania.

Palace Tour pentru autocarul pus la dispozitie.

Casa Ghincea pentru catering.

Partea foto – video a fost asigurata de fotograful Robert Cirstea si cameramanul Ciupureanu Sorin.

Multumiri speciale colectivului Metalcom care s-a ocupat de organizarea evenimentului. Oameni minunati care isi dedica timpul in fiecare zi pentru a oferi servicii de calitate clientilor Metalcom!

Multumim Pion Media, agentie branding & marketing digital!

2018-10-24T12:49:01+00:00 18 octombrie 2018|Noutati|