Dulapuri practice marca Blum pentru bucatarie

Bucataria este un loc solicitat destul de mult, iar ce conteaza cel mai mult aici este spatiul. Lipsa spatiului poate crea anumite neplaceri si nimeni nu isi doreste acest lucru. Avand in vedere faptul ca activitatea gatitului este una complexa, pentru a va usura munca este necesar ca alimentele si vesela sa se afle in acelasi loc, cat mai aproape de dumneavoastra posibil.

Va recomandam dulapurile marca Blum pentru depozitarea proviziilor, care dispun de un interior generos, fiind si accesibile.

Tipuri de dulapuri Blum – o optiune eficienta pentru organizarea alimentelor

Space Tower este un dulap spatios, se acceseaza usor, fiind confortabil pentru dumneavoastra. Alimentele pot fi luate din trei parti: din partea stanga, din partea dreapta sau chiar din partea de sus, in functie de locul unde va aflati.

Dulapul Space Tower, acces din trei parti

Dulapul Space Tower, acces din trei parti

Desigur ca, astfel de dulapuri sunt compartimentate intr-un mod flexibil prin sistemele de compartimentare interioara AMBIA-LINE sau ORGA-LINE. Acestea vor asigura ordinea de care veti avea nevoie pentru ca alimentele sa fie mai usor de gasit, precum si mai usor de extras. De exemplu, veti putea depozita alimente, precum: faina, zahar, dar si orez, fara sa existe riscul sa se rastoarne.

Sisteme de compartimentare interioara AMBIA-LINE si ORGA-LINE

Sisteme de compartimentare interioara AMBIA-LINE si ORGA-LINE

Capacitatea pe care o are un astfel de dulap Space Tower este de 70 kg, fiind un produs cu un interior cat se poate de spatios, iar acest lucru se datoreaza extragerilor care au laturi inalte, inchise. Un astfel de dulap este creat astfel incat sa se adapteze spatiului din locuinta dumneavoastra intrucat este flexibil pe inaltime, dar si pe latime si adancime.

Mai mult decat atat, Blum va pune la dispozitie un dulap inferior pentru provizii, care include extrageri confortabile si mult spatiu. Este important de precizat si faptul ca datorita sistemului interior de compartimentare, alimentele vor fi usor de accesat. Astfel, compartimentarea interioara se bazeaza pe sistemele flexibile AMBIA-LINE sau ORGA-LINE, acestea fiind cele care vor conferi stabilitate proviziilor. Interiorul va fi unul ordonat, o caracteristica esentiala pentru ca proviziile sa fie mai usor de gasit.

Dulap inferior pentru provizii

Dulap inferior pentru provizii

Space Corner este dulapul pe colt, solutia pentru ca dumneavoastra sa va puteti depozita proviziile intr-un mod cat se poate de ergonomic. Sistemul de organizare interioara pe care il are acesta este ORGA-LINE, un sistem cu numeroase avantaje, precum ordine, vizibilitate si accesibilitate.

Asadar, dulapurile marca Blum sunt solutia ideala pentru amenajarea bucatariei dumneavoastra. Sunt practice si eficiente, exact ce are nevoie o familie moderna.

Foto: https://www.blum.com/ro/ro/

2019-03-06T12:23:11+00:00 6 martie 2019|Bucatarie|