Egger te ajuta sa amenajezi locuinta in stil natural

Vrei sa ai o atmosfera relaxanta si primitoare in locuinta ta? Egger iti propune sa optezi pentru stilul natural in decorarea incaperilor, o optiune foarte la moda in ultima vreme. Acest stil demonstreaza cel mai bine cum poti sa iti transformi locuinta astfel incat sa te simti relaxat si confortabil de fiecare data.

Pentru a avea parte de o atmosfera relaxanta in locuinta, dar moderna si cu un aspect natural in acelasi timp, Egger te invita sa faci cunostinta cu pardoselile cu decoruri de lemn, placile OSB, paroselile de culoare deschisa. Acestea sunt recomandarile de care ai nevoie pentru a te bucura de un decor relaxant.

Pardoseli Egger cu aspect de lemn

Pardoseli Egger cu aspect de lemn

Stilul natural este inspirat din natura. Acesta se bazeaza pe decoruri cu aspect de lemn si materiale naturale necesare pentru a avea parte de o astfel de atmosfera speciala care sa incante privirile. Tipul pardoselilor si al nuantelor in care alegeti sa va decorati incaperea sunt importante pentru ca au rolul de a va influenta considerabil starea de spirit.

Pe timpul iernii, cand vremea de afara nu este prietenoasa, va doriti cu siguranta o locuinta primitoare si calduroasa. Iar pardoselile cu decoruri de lemn sunt cele care transmit ideea de caldura atat din punct de vedere optic, dar si haptic.

Decorarea locuintei in stilul natural

Decorarea locuintei in stilul natural

Ambianta stilului natural este creat din decoruri din lemn, suprafete mate si nuante pamantii discrete, dar si accesorii din lemn. Astfel, in universul tematic Natural, acolo unde culoarea intalneste natura veti gasi decorurile care va vor impresiona. Un astfel de concept include elemente decorative alese cu atentie.

Placi OSB, pardoseala marca Egger

Placi OSB, pardoseala marca Egger

Gama de culori este diversa, precum si texturile, acestea fiind intalnite in cadrul natural. Decorurile de lemn detin fibre, fisuri, crapaturi si pori care sunt realizate astfel incat sa confere acel efect apropiat de materialul original.

Pe de alta parte, decorurile de piatra au structura mata, fapt ce le confera autenticitate. Acestea se potrivesc de minune in interiorul locuintei unde se doreste un decor in stil natural.

Insa, asta nu e tot! Puteti afla mai multe informatii despre astfel de produse marca Egger in showroom-ul Metalcom! Va asteptam cu drag!

2018-12-04T14:58:07+00:00 4 decembrie 2018|Noutati|