Interzum Award: Intelligent material & design 2019 – noutati in industria mobilei

Interzum, eveniment important in industria mobilei si a amenajarilor interioare ce are loc anul acesta in Germania, in perioada 21-24 mai 2019, reprezinta, in acelasi timp, un eveniment important pentru Metalcom, in calitate de distribuitor exclusiv Egger. Astfel, am ales si noi sa luam parte la acesta, promitandu-va ca ne vom intoarce cu noutati.

Cel mai important targ comercial din lume, Interzum, ce are loc in Köln aduce in atentia vizitatorilor produse noi marca Egger, suprafete si decoruri pentru casa care devine acasa.

Anul acesta, tendintele in materie de design au fost ,,More + less”, tendinte pe care le-am adaptat si noi si pe care le punem la dispozitie clientilor nostri.

Adaptarea la cerintele in materie de design interior reprezinta o prioritate pentru noi. Totodata, suntem de parere ca un producator de mobilier trebuie sa fie mereu la curent cu tendintele din industria mobilei, astfel incat sa-si poata rasfata clientii cu tot ce este nou.

Noutati marca Egger la Interzum: Placi PerfectSense Matt with Duo Edge, Suprafata ST75 Mineral Satin, Blat de lucru modern Perfect Sense Topmatt

Placi PerfectSense

Placi PerfectSense

Placile PerfectSense Matt with Duo Edge sunt caracterizate de un imprimeu exceptional. Acestea vin cu un aspect de marmura mata si confera o nota eleganta incaperilor in care sunt asezate, fiind adesea preferatele celor care aleg un stil clasic. Egger propune tipurile F204 PM White Carrara Marble si F206 PM negru Pietra Grigia, marmura in nuanta inchisa, dar si deschisa.

Suprafata ST75 Mineral Satin marca Egger a fost produsa pentru blaturile de lucru. Culorile uni, aspectul mat si catifelat confera un aspect modern si placut la atingere.

Si asta nu e tot. Marele producator Egger vine cu doua solutii noi in bucatarie: blaturi de lucru din Laminat Compact si blaturi PerfectSense Topmatt.

Perfect Sense Topmatt

Perfect Sense Topmatt

Perfect Sense Topmatt marca Egger este un blat de lucru modern si atractiv. Acesta se caracterizeaza prin suprafata catifelata si moale la atingere, avand si proprietati anti-amprenta. Tocmai de aceea, noi il consideram perfect pentru bucatarie.

Acum, ca ati aflat o parte dintre tendintele in materie de mobilier de anul acesta, nu mai ramane decat sa mergeti la cumparaturi! Iar noi vom reveni cu detalii de la targ si alte noutati!

 

2019-05-23T13:55:41+00:00 23 mai 2019|Noutati|