Laminate compacte marca Egger – ideale pentru locuinte si pentru spatii de mari dimensiuni

Amenajarea interioara a unei locuinte si a spatiilor de mari dimensiuni poate fi o provocare. Insa, daca aveti in vedere aspectele care conteaza, atat in ceea ce priveste materialele ce se folosesc atunci cand amenajati interiorul, cat si design-ul acestora, lucrurile nu au cum sa dea gres. Pentru proiectele de anvergura, Egger propune laminate compacte sigure in contactul cu alimentele, dar si cu suprafetele umede.

In plus, in ceea ce priveste amenajarea incaperilor cu un aspect unitar puteti opta pentru produse disponibile intr-o gama larga de decoruri in combinatie cu PAL melaminat si laminate. Noua colectie de decoruri Egger include versiuni diferite, cu miez alb, negru, deschis sau gri, dar si calitatea ignifuga Flammex, astfel incat sa aveti de unde alege. Optati pentru culorile care va plac si care se potrivesc mai bine stilului interior preferat de dumneavoastra.

Pe de alta parte, pentru suprafetele cu un grad ridicat de uzura, cum sunt cele de lucru, mesele, placarea peretilor sau modificarea unor incaperi este indicat laminatul compact. Acestea se potrivesc si proiectelor care necesita cerinte stricte de igiena, precum spitale, restaurante si camerele sterile.

Un laminat compact prezinta caracteristici expectionale si are un design atractiv. Este durabil, impermeabil, igienic si usor de curatat, rezistent la agenti de curatare si substante chimice, ceea ce il face potrivit pentru aplicatii de interior cu un impact ridicat, respectand in acelasi timp si cerinte stricte de igiena si curatenie.

Pardoseli Egger cu aspect de lemn

Pardoseli Egger cu aspect de lemn

Laminatul compact este recomandat in amenajarile interioare si pentru design-ul sau elegant, fiind optiunea ideala pentru un living spre exemplu. Acesta este disponibil in diverse modele, decoruri de lemn, uni-uri si decoruri de materiale. In cazul in care amenajati spatii care necesita design-uri speciale, placa poate fi frezata, canelata, rindeluita si gaurita.

Va asteptam in showroom-ul Metalcom pentru detalii suplimentare legate de laminatele deosebite marca Egger perfecte pentru amenajarea interioara a locuintei.

2020-06-15T06:49:38+00:00 23 martie 2020|Noutati|