Livingul – idei de amenajare interioara

Loc de socializare, spatiu de luat masa, zona de relaxare sau de lucru, livingul necesita o amenajare interioara speciala pentru ca tu si cei dragi sa va simtiti mereu confortabil. Aceasta zona trebuie sa isi pastreze mereu un suflu nou, primitor, aerisit si confortabil.

Cateva aspecte calauzitoare in vederea alegerii unui stil de amenajare interioara va vor ajuta in vederea decorarii potrivite a livingului, de unde sa va luati sursa de inspiratie necesara.

Livingul – sugestii de stiluri pentru amenajarea interioara pe care sa le pui in practica

  • Clasic, traditional
  • Modern
  • Minimalist
  • Retro

Amenajare living in stil clasic

Daca dintoteauna ti-a placut stilul clasic in amenajarea interioara si consideri ca se potriveste locuintei tale, poti opta pentru un astfel de stil.

Acesta are caracteristici proprii, insa, poti sa nu te limitezi la atat si sa personalizezi acest stil aducand noi elemente pe care sa le integrezi in design-ul interior. Living-ul clasic include elemente de decor, precum mobilier masiv, biblioteca. Culorile sunt calde, iar decoratiunile sunt nelipsite.

Sugestie amenajare living in stil clasic

Sugestie amenajare living in stil clasic

Amenajare living in stil retro

Un stil care reuseste sa iasa din banal, stilul retro este cu adevarat impresionant. Acesta mizeaza pe culori pale, precum galben pai, rozul pudre, bej, verde greenery si reuseste sa confere un aer aparte incaperii. Referitor la mobilierul ce se utilizeaza in cadrul acestui stil, trebuie specificat faptul ca include extremitati rotunjite, culorile acestuia fiind calde. Un stil tineresc ce pune in valoare aceasta zona a locuintei.

Sugestie amenajare living in stil retro

Sugestie amenajare living in stil retro

Amenajare living in stil modern

O caracteristica aparte ce defineste stilul modern in amenajare interioara este confortul. Acesta este un stil functional, mobilierul ales fiind unul modern, de calitate si confortabil. Cu siguranta, cei dragi se vor simti bine intr-un astfel de spatiu, definit de confort si ordine. De asemenea, pentru obtinerea unui decor cu totul special poti miza pe culori precum bej in combinatie cu nuante de wenge si negru.

Sugestie amenajare living in stil modern

Sugestie amenajare living in stil modern

Amenajare living in stil minimalist

Un stil deosebit, preferat de multe persoane pentru amenajarea interioara este stilul minimalist. Acesta se bazeaza pe simplitate, calitatea mobilierului si cateva scheme de culori. Astfel, ai posibilitatea sa combini nuante de verde, galben sau lime cu negru, pentru o atmosfera moderna si casual, insa, te poti opri la doua nuante pentru a pastra regulile acestui stil.

Sugestie amenajare living in stil minimalist

Sugestie amenajare living in stil minimalist

Tu ce stil de amenajare interioara preferi pentru livingul tau?

2020-05-18T13:45:16+00:00 18 mai 2020|Living|