Livingul – tendinte actuale de amenajare interioara

Livingul este una dintre incaperile ce necesita o atentie deosebita atunci cand vine vorba de amenajarea interioara, astfel ca decorarea acestuia intr-un mod primitor, atractiv, dar si practic devine o adevarata provocare.

Punand in practica cateva sfaturi referitoare la decorarea interioara, cu putina imaginatie si tinand cont de trendurile anului, veti avea parte de un living special, care sa va ofere confortul dorit.

Cateva dintre tendintele de decor pentru anul acesta

Combinatie de nuante ale acelasi culori 

In acest an se poarta jocul de culori, o modalitate prin care puteti adauga personalitate unei camere. De exemplu, culoarea albastru aduce energie in interioare si ofera un sentiment de relaxare. Aceasta poate fi adaptata cu usurinta in design-ul interior.

O combinatie de culori din aceeasi gama sau un strop de culoare pe un fundal negru este binevenit in design-ul unei incaperi, mai ales cand vine vorba de living.

Alegerea culorilor trebuie sa tina cont de un aspect important, si anume, de contextul in care te afli. Daca locuiti intr-un oras, atunci este indicat sa optati pentru nuante ceva mai puternice, precum rosul, verdele sau galbenul. Daca spatiul este verde, in acest caz este recomandat sa folositi combinatii de tonuri portocalii pentru a adauga o de culoare in design-ulu interior.

Culoarea albastru in amenajarea interioara

Foloseste modele de tapet

Indraznete sau formale, simple, geometrice, florale sau texturale, toate sunt interesante si ofera un aspect inedit incaperii, astfel ca veti avea de unde sa-l alegeti pe cel potrivit. Fara culoare, o camera se poate simti fara viata, astfel ca, este indicat sa folositi modele cat mai colorate.

Amenajarea interioara cu tapet

Amenajarea interioara cu tapet

Lemn si flori in decorul interior

Lemnul este un material placut, care se potriveste atat in casele moderne, cat si in cele traditionale. Acesta reprezinta o modalitate foarte buna de a oferi camerei un aspect rustic si primitor.

De asemenea, remarcam modelele si tendintele maximaliste de decorare interioara. Ce inseamna acest lucru? Mai exact, acesta se refera la personalizarea spatiului interior, cu aceeasi linie estetica si aspect elegant.

Amenajare interioara pardoseala lemn

Acestea fiind zise, living-ul nu este un spatiu greu de amenajat conform tendintelor, daca tineti cont de sfaturile designerilor de interior de anul acesta.

2021-01-11T14:05:25+00:00 8 ianuarie 2021|Living|