Locuinta moderna – sfaturi de pus in practica

Astazi, in amenajarile interioare vorbim tot mai mult de stilul modern. Acesta este un stil deosebit, ce confera interiorului aspectul pe care si-l doresc multi: un decor practic, functional si aerisit. Locuinta moderna se remarca prin note simple si functionale in amenajarea interioara. Insa, pentru a va bucura de un decor caracterizat printr-un astfel de stil trebuie sa tineti cont de cateva aspecte pe care sa le puneti in practica.

Locuinta moderna – caracteristici

In primul rand, in ceea ce priveste mobilierul modern trebuie specificat faptul ca se remarca prin stilul functional si estetic pe il are. Spre exemplu, daca vorbim despre o masa in stil modern, aceasta va trebui sa aiba si alte functii, precum incorporarea unui spatiu special de depozitare pentru lucruri. De asemenea, aceasta poate fi extensibila, astfel incat, la nevoie, sa puteti dispune de spatiu suficient sau suficient de usoara incat sa o puteti muta usor dintr-un loc in altul.

Sugestie amenajare living modern

Sugestie amenajare living modern

Astfel, posibilitatea de a muta cu usurinta mobilierul, indiferent despre ce piesa de mobilier vorbim, o masa, un raft sau o canapea, este caracteristica principala a stilului modern in design-ul interior.

Mai mult, este indicata alegerea unei pardoseli potrivite, moderne, care sa completeze decorul interior. Spre exemplu, se poate opta pentru pardoseala marca Egger Design, aceasta potrivindu-se de minune cu acest stil.

Cum se amenajeaza o locuinta in stil modern

In primul rand, decorul modern trebuie sa fie unul luminos, ceea ce inseamna ca va trebui sa alegi culori deschise pentru locuinta interioara. Element principal, canapeaua, va avea nuante neutre, cu picioare expuse. Chiar daca nu este vorbim despre stilul minimalist, si stilul modern va trebui sa aiba element de decor putine, sa nu fie in exces.

Dormitorul

Amenajarea dormitorului in stil modern trebuie sa tina cont de o schema cromatica neutra, iar ca mobilier, alege noptiere spatioase, iar patul sa fie unul solid si rezistent. De asemenea, pentru pereti este recomandata folosirea unor finisaje care sa imite caramida.

Sugestie amenajare dormitor modern

Sugestie amenajare dormitor modern

Bucataria

O bucatarie in stil modern va include un mobilier cu un design simplu, fara ornamente. Materialele alese pentru amenajarea acestei zone pot fi marmura, granitul sau piatra naturala. De asemenea, puteti aduce o pata de culoare in aceasta zona prin includerea unor elemente in culori diferite.

Amenajare bucatarie in stil modern

Amenajare bucatarie in stil modern

O locuinta moderna poate sa aiba diverse influente si poate fi personalizata in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra.

2020-06-02T09:20:15+00:00 27 mai 2020|Fără categorie, Noutati|