Marmura in amenajarea locuintei

Un material deosebit care se foloseste in decorarea unei locuinte este marmura. Acesta ofera un aspect de lux si frumusete avand in vedere nervurile cu accente discrete care fac parte din componenta sa.

Se poate folosi pentru decorarea unor incaperi, precum bucataria, baia sau livingul. Este versatil si se poate combina cu alte materiale, precum cuprul sau marmura alba si care vor scoate in evidenta frumusetea acestui material de lux. Un alt motiv pentru care merita sa folositi acest material este faptul ca este unul clasic, ceea ce il face sa fie mereu la moda.

Un loc potrivit pentru a fi amenajat cu marmura este bucataria. Considerata o piatra nobila, marmura se potriveste de minune pentru blaturile de lucru. In schimb, daca nu va permiteti sa investiti intr-un astfel de material, dar nici nu vreti sa renuntati la eleganta pe care o ofera acesta, puteti sa optati pentru un blat de lucru din material lemnos al carui decor sa fie din marmura.

Amenajare living folosind marmura

Amenajare living folosind marmura

Cum se poate folosi marmura in decorarea locuintei

Podeaua din marmura este una speciala. Avand in vedere in faptul ca primul impact pe care il avem atunci cand cand intram intr-o incapere incepe cu podeaua, aceasta poate conferi un efect aparte daca o folositi in design-ul interior.

Mobila din marmura

Folosirea mobilei in design-ul interior sub forma din marmura este indicata intrucat va oferi un plus la partea de estetica. Totodata, piesele de mobilier lucrate din marmura ofera senzatia de lux.

Accesorii din marmura

Din marmura se confectioneaza si accesorii, acestea putand avea forma de ceasuri, borcane, rafturi, suporturi de lumanari, care se folosesc pentru a decora locuinta intr-un mod cat mai placut.

Folosirea acestui material presupune un anumit decor in incaperea unde este folosit si va putem sfatui sa folositi anumite elemente de dimensiuni mai mari care sa creeze un aspect somptuos. Culori care nu se demodeaza si care se vor folosi mereu sunt albul si negrul. Pe acestea le puteti folosi in amenajarea locuintei.

Egger va pune la dispozitie decoruri din marmura deosebite, ce pot fi utilizate pentru amenajarea locuintei. Va invitam in showroom-ul Metalcom pentru a afla mai multe detalii despre acestea.

2020-02-27T13:25:39+00:00 27 februarie 2020|Noutati|