Loading...
Mobilier Comercial 2018-10-04T09:40:04+00:00

MOBILIER COMERCIAL

Ai un magazin, un centru comercial sau doresti sa amenajezi un lounge pentru clientii care pasesc in clinica sau compania ta? METALCOM iti pune la dispozitie intreg procesul pentru realizarea unui mobilier comercial de care ai nevoie.

ROYAL HOSPITAL BUCHAREST

ROYAL HOSPITAL BUCHAREST este unul dintre cele mai moderne si ultraspecializate spitale private din Bucuresti. Situat intr-o locatie centrala, cu o ambianta calda, intima si eleganta, Royal Hospital se bucura de un mobilier comercial modern, functional si confortabil, realizat de catre echipa METALCOM cu scopul de a oferi clipe de liniste si confort pacientilor care trec pragul acestui spital.

NOURISH BIOMARKET

Nourish Biomarket a reprezentat un proiect special pentru Metalcom. Colaborarea a constat in realizarea mobilierului pentru un magazin bio, fapt csre ne-a facut sa optam pentru nuante de verde – simbol al sanatii si prosperitatii, culoarea untului – o nunta ce denota calm si galben – simbol al prosperitatii si belsugului. Armonia creata de culorile folosite pentru mobilier este in concordanta cu cea determinata de alimentele bio, consumate de persoanele care opteaza pentru un stil de viata sanatos. Pentru acest proiect am realizat mobilier cu rafturi incapatoare, astfel incat sa poate fi aranjate toate produsele.