Loading...
Hotel 2020-07-06T08:27:04+00:00

VILELE MARII VAMA VECHE

Pensiunea Vilele Marii este situata in Vama Veche, la 50 m de plaja, fiind o locatie de 4 stele, foarte apreciata, adevarata oaza de liniste pentru cei care aleg sa se cazeze aici.

Pentru pensiunea Vilele Marii, echipa Metalcom a realizat mobilierul, al carui efect calitativ a contribuit la crearea unui spatiu primitor, confortabil si placut pentru oaspetii sai.

Decorul interior si atmosfera incaperilor imbie la relaxare si odihna.

HOTEL MINERVA

Proiectul Minerva a reprezentat pentru noi oportunitatea de a contribui la crearea unui spatiu care se remarca prin ospitalitate, confort si rafinament. Situata in Baile Herculane, locatia de 4 stele va intampina cu camere al caror stil se remarca printr-un contrast armonios intre vintage si modern.

HOTEL RAMADA

Singurul hotel de brand din orasul Craiova, parte a grupului Wyndham, Hotel Ramada reprezinta unul dintre proiectele noastre de suflet la care am lucrat cu drag. Echipa noastra a proiectat si produs mobilierul pentru cele 162 camere si apartamente, pentru cele 3 sali de conferinta si pentru Grand Ballroom.

HOTEL SPLENDID

Localizat in Centrul Vechi din Craiova, Hotel Splendid este construit intr-o cladire veche din 1900, a carei arhitectura a fost restaurata pentru a pastra farmecul timpului. Cele 24 de camere sunt decorate in stilul eclectic, un stil decorativ care se caracterizeaza prin folosirea culorilor, a texturii, a formei si a finisajelor. Mobilierul pentru hotel este unul simplist dar foarte stilizat si armonios.

HOTEL PALACE

Hotel Palace din Baile Govora beneficiaza de o arhitectura eclectica cu influente de art nouveau, combinate cu superbe elemente de inspiratie neoromaneasca. Zidul cladirii gaurit de 365 de ori simbolizeaza zilele unui an, iar pozitionarea est-vest permite soarelui sa lumineze camerele pentru intreaga zi. A fost o onoare pentru noi sa realizam mobilierul pentru aceasta superba locatie, declarata monument istoric.

HOTEL MELODIA VENUS

Hotelul Melodia din Venus este un concept turistic, de leisure si ambianta ce se afla la granita statiunii Venus cu statiunea Cap Aurora. Designul modern, plin de culoare si eleganta, cu decoratiuni interioare personalizate, fac din acest complex locul ideal pentru o vacanta relaxanta si sofisticata. A fost o adevarata placere sa realizam mobilierul pentru aceasta locatie superba in complexitatea ei.

HOTEL BRUXELLES GUESTHOUSE CRAIOVA

Localizat la 5 minute de aeroportul din Craiova, Bruxelles Guesthouse reprezinta o locatie luxoasa, moderna si linistita. Mobilierul realizat pentru hotel reprezinta un mix superb de linii fine si suprafete lucioase care se armonizeaza pentru a transmite atmosfera relexanta pe care echipa Bruxelles Guesthouse doreste sa o creeze pentru oaspetii sai.

HOTEL PIETROASA

Situat in inima orasului Buzau, Hotel Pietroasa isi intampina oaspetii intr-una dintre cele 90 de camere spatioase, decorate in stil traditional cu elemente moderne. Mobilierul pentru hotel este unul simplu, dar de efect si calitativ datorita lemnului brut din care este confectionat.

HOTEL NARCIS SATURN

Hotel Narcis din Saturn face parte din lantul de hoteluri administrate de THR Marea Neagra (Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra), un brand care se ocupa cu administrarea a peste 20 de locatii pe litoralul Marii Negre. Pentru hotelul Narcis am realizat un mobilier de hotel elegant, cu linii fine care ofera un aer chic si modern incaperilor.

HOTEL FAVORIT VENUS

Situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja, hotelul Favorit dispune de 150 de camere confortabile pentru care METALCOM a realizat mobilierul. Stilul pentru care am optat este unul minimalist, cu un design simplu, pentru a valorifica spatiul si pentru a crea atmosfera relexanta de vacanta.