Loading...
Restaurant, Bar, Cafenea 2018-12-06T09:05:18+00:00

RESTAURANT ELIPSE RAMADA

Urmand linia moderna a hotelului, restaurantul Elipse Ramada etaleaza elementele moderne ale unui stil luxos, care creaza un efectul de stralucire. Mobilierul realizat de catre echipa noastra evidentiaza foarte bine acest stil si ofera o ambianta aparte.

RESTAURANT ROYAL

Proiectul Restaurant Royal este unul de suflet pentru noi. Armonia decorului este data de imbinarea a doua culori moderne si elegante: gri si albastru. Decorul sofisticat este creat cu ajutorul materialelor de calitate folosite pentru crearea mobilierului, dar si de atentia acordata fiecarui detaliu.

CAFENEA FUNKY TG-JIU

Daca intr-un tablou este mai usor sa transpui stilul funky, atunci cand trebuie sa realizezi mobilier funky lucrurile nu sunt atat de simple. Insa echipa noastra a reusit sa faca o treaba exceptionala pentru Funky Coffee din Targul Jiu.

COFETARIA CARUL DIN STELE

Un renume in industria cofetariilor, alegerea perfecta pentru momente dulci si placute petrecute intr-un ambient confortabil, cofetaria Carul din Stele reprezinta exprimarea sublima a stilului shabby chic, iar echipa noastra s-a descurcat admirabil.

BAZA SPORTIVA POPECI

Baza Sportiva Popeci este o locatie exclusivista din Craiova, unica prin concept si functionalitati. Fiind o baza sportiva, mobilierul proiectat trebuia sa fie cat mai functional dar confortabil in acelasi timp. A fost o adevarata placere sa cream aceste piese de mobilier, care sa completeze stilul fiecarei incaperi.

FUNKY CAFE ELECTROPUTERE PARC

Funky Cafe reprezinta un loc linistit dar vesel, in care poti savura in pace o cafea sau un fresh dupa o sesiune obositoare la cumparaturi. Atmosfera relaxanta si ambientul plin de culoare este creat cu ajutorul mobilierului confortabil si unic creat cu mult bun gust de catre echipa Metalcom.

CLUB QUEENS CRAIOVA

Este important pentru noi ca in momentul in care realizam mobilier pentru un client, sa ne adaptam nisei in care acesta opereaza si astfel sa concepem si sa producem piese de mobilier care sa satisfaca nevoile acestuia. Ne bucuram ca am reusit sa transmitem toate aceste lucruri pentru Club Queens Craiova.

RESTAURANT SPAGO CARACAL

Putin vintage, putin traditional, restaurantul Spago din Caracal se caracterizeaza printr-o atmosfera speciala care se potriveste perfect cu preparatele italiene servite. A fost o adevarata provocare sa dam mobilierului personalitatea necesara completarii acestui cadru italienesc. Dar echipa noastra s-a descurcat admirabil!