Loading...
Mobilier Rezidential 2020-11-26T09:19:56+00:00

BUCATARIE

Bucataria este locul unde preparatele tale prind culoare, miros si savoare, iar pentru ca acest lucru sa se intample, ai nevoie de un spatiu functional dar personalizat in acelasi timp, un spatiu in care sa te simti confortabil pentru a te desfasura. Creaza-ti acest mobilier rezidential impreuna cu echipa METALCOM!

LIVING

Livingul este locul unde se intampla magia, locul unde te relaxezi dupa o zi grea de lucru si spatiul in care creezi amintiri placute alaturi de familie si prieteni. Permite echipei noastre sa amenajeze pentru tine mediul ideal in care momentele de neuitat prind culoare.

DORMITOR

Dupa o zi agitata ai nevoie de un somn linistit, relaxat si reconfortant pentru a-ti incarca bateriile. Designerii si proiectantii nostri iti stau la dispozitie pentru a-ti amenaja acel tip de dormitor cu care rezonezi si in care poti avea un somn lin si odihnitor.

CAMERA TINERET

Copiii au nevoie sa-si exprima personalitatea si sa se identifice cu spatiul in care isi petrec cea mai mare parte a timpului. Noi iti oferim cunostiintele si expertiza noastra pentru a crea pentru cel mic camera de tineret care sa il reprezinte si care sa-i satisfaca nevoile.

DRESSING

Problema spatiului cand vine vorba de haine (mai ales in cazul doamnelor) este una reala si presanta. METALCOM dispune de oameni potriviti si de unelte necesare pentru a crea pentru tine un dressing practic, functional si incapator.

BAIE

Baile nu inseamna doar o necesitate, ci si locul in care poti avea parte de rasfat. Drept urmare, alege sa decorezi aceasta incapere cu stil, cautand sa creezi o armonie perfecta intre toate elementele care o definesc: gresie, faianta, mobilier, decoratiuni, oglinzi si covoare.