Organizarea dormitoarelor de mici dimensiuni cu Hafele

Aveti un dormitor de mici dimensiuni? Atunci cand spatiul este restrans, amenajarea incaperii respective este mai dificila. Organizarea sa trebuie facuta astfel incat sa imbie la odihna si sa confere senzatia de spatiu. Astfel, Hafele, ofera cateva idei in materie de piese de mobilier, accesorii si feronerie pentru ca dormitorul dumneavoastra sa fie mai incapator, dar si mai functional si confortabil.

Hafele, partener de incredere Metalcom, propune cateva solutii inovatoare pentru pentru amenjarea inteligenta a spatiului de mici dimensiuni. Haideti sa vedem despre ce este vorba si cu ce solutii vine liderul in domeniul productiei si comercializarii de accesorii si feronerie pentru amenajarea locuintei. Cu ajutorul acestora, un dormitor mic poate deveni incapator, functional, dar mai ales confortabil.

Sistemul modern Easy Storage marca Hafele

Sistemul modern Easy Storage marca Hafele

Pentru amenajarea dressing-ului, Hafele va pune la dispozitie un sistem de organizare a dulapurilor, numit Easy Storage. Acesta este util pentru a depozita incaltamintea, hainele si alte accesorii vestimentare. In plus, Easy Store se distinge printr-un design deosebit, iar suprafetele sale sunt unitare, toate dulapurile fiind la un loc, ceea ce reprezinta un mare plus pentru a avea mai mult spatiu in locuinta dumneavoastra. Ce are nou acest sistem? Acesta se remarca printr-un conector modern care reduce cu pana la 50% timpul de montare, ceea ce reprezinta un avantaj.

Sistem de organizare a dulapurilor – Easy Storage

Sistem de organizare a dulapurilor – Easy Storage

O contributie semnificativa la confortul si echilibrul din camera de odihna este conferit si de iluminarea practica, respectiv de sistemul de iluminare cu LED-uri. Astfel, spatiul din dormitorul dumneavoastra va fi schimbat complet.

Sistemul de iluminare cu LED-uri din gama Loox

Sistemul de iluminare cu LED-uri din gama Loox

Mai mult decat atat, un alt aspect ce merita specificat este referitor la faptul ca aceste tipuri de dulapuri marca Hafele sunt echipate si cu un sistem de iluminare de tip LED. Acesta este de mare folos intrucat va va ajuta sa va creati tinuta fara sa pierdeti timp. Nu emit caldura si se aprind o data cu deschiderea usii.

Sistem LED iluminare dulapuri

Sistem LED iluminare dulapuri

Asadar, indiferent de marimea dormitorului, liderii productiei de feronerie vin cu solutii pentru acasa, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de o locuinta cat mai spatioasa si moderna in acelasi timp.

Foto: http://hafeleromaniablog.ro/

2019-04-04T09:34:44+00:00 2 aprilie 2019|Dormitor|