Loading...
Parteneri 2018-11-01T08:04:31+00:00

FURNIZORI

Ei sunt partenerii impreuna cu care realizam mobilierul sau accesoriile de care ai nevoie, fie ca vorbim despre mobilier HoReCa, mobilier comercial sau mobilier rezidential.

DESIGNERI

Ei sunt oamenii creativi care transpun intr-o schita planurile tale pentru mobilierul de care ai nevoie.

Seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada ne dau dreptul de a recomanda serviciile oferite de Metalcom ca fiind partenerul ideal in domeniul hotelier. Colaborarea cu biroul de proiectare a fost exceptionala iar executia a respectat cerintele pana in cele mai mici detalii.

Victor Berceanu, actionar

Din multitudinea producatorilor de mobilier, Metalcom este mai mult decat un atelier unde se imbina PAL, este un producator care permite arhitectilor si designerilor sa isi transforme proiectele in realitate. Aleg prima varianta Metalcom, pentru ca stiu ca o sa am consultanta in proiectare, detaliere si executie si ca sunt responsabili pentru ceea ce promit atat biroului nostru de design si creatie cat si clientilor.

Anca Oprea, Arhitect Interior Aio Living

Fiecare colaborare cu Metalcom a insemnat o experienta placuta, iar rezultatele s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Recomand cu drag!

Vlad Besteleu, Arhitect 3B Studio