Placile PerfectSense Matt – decorurile perfecte pentru locuinta ta

Cand vine vorba vorba de amenajarea locuintei, alegerile in materie de mobilier nu sunt usor de facut. Insa, cu ajutorul unui producator care sa iti ofere o gama diversa de modele, calitate si functionalitate, alegerea devine mai usoara. Tocmai de aceea, in acest articol vom vorbi despre placile PerfectSense. Egger este un adevarat pionier pentru pentru amenajarea unei locuinte moderne avand in vedere aspectul pe care poate sa il confere.

Placile PerfectSense sunt o categorie de placi premium al caror finisaj poate fi lucios sau mat, in functie de alegerea fiecarui utilizator. De asemenea, acestea au placa suport din MDF.

Locuinta decorata cu placile PerfectSense Matt

Locuinta decorata cu placile PerfectSense Matt

Trebuie spus ca acestea creeaza o atmosfera selecta in locuinta, fiind potrivite atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele comerciale. Exista o gamă larga de decoruri cu materiale asortate, astfel ca libertatea de alegerea este devine mai usoara.

PerfectSense Matt au proprietatea speciala anti-amprenta. Poate va intrebari ce face aceasta proprietate. Trebuie spus faptul ca aceasta impiedica depunerea murdariei si a grasimii, chiar si in zonele mai des folosite, cum ar fi usile.

Placile PerfectSense

Placile PerfectSense

Suprafetele PerfectSense prezinta un luciu solid. Caracterizate de rezistenta la zgarieturi, acestea sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru a va bucura de un decor pe placul dumneavoastra cat mai mult timp.

Aceste decoruri se remarca printr-un rafinament subtil. Utilizarea placilor PerfectSense Matt va crea spatiul elegant, dar si de inalta calitate. Placile PerfectSense Matt au o structura catifelata, astfel ca vor conferi un aspect elegant, dar si deschis. De asemenea, este important de spus faptul ca acesta confera un aspect individual si diferit locuintei. Despre finisajul neted al acestor placi mai trebuie spus faptul ca acesta va coferi un aer sofisticat locuintei dumneavoastra. Textura sa va atrage cu siguranta toate privirile musafirilor.

In showroom-ul Metalcom gasiti exact ceea ce aveti nevoie. Va asteptam pentru informatii legate despre subiectele si produsele care va intereseaza!

2018-11-29T10:55:55+00:00 29 noiembrie 2018|Noutati|