Simplifica activitatea in bucatarie cu Blum

Alaturi de problema spatiului, o alta problema des intalnita intr-o bucatarie este accesul la mobilier. Prepararea alimentelor este o activitate complexa si presupune mai multe etape, astfel ca este necesar ca accesul la dulapurile unde se afla alimentele sa fie unul cat mai usor, mai ales atunci cand mainile sunt ocupate cu vase sau cu alimente.

Blum vine cu o solutie inovatoare si va pune la dispozitie produse usor de folosit atunci cand veti intampina astfel de probleme. O zona care este destul de greu de accesat atunci cand gatiti este cea de depozitare a gunoiului. Insa, pentru a nu mai intampina dificultati din acest punct de vedere, sistemul inovator marca Blum: SERVO-DRIVE uno vine in ajutorul dumneavoastra, deschiderea acestuia fiind electrica. Cand aveti mainile ocupate, puteti actiona cu piciorul, astfel incat sa puteti deschide dulapul cat mai usor.

SERVO-DRIVE uno marca Blum - deschidere usoara

SERVO-DRIVE uno marca Blum – deschidere usoara

Va fi suficient sa atingeti frontul aparatului cu genunchiul, cu piciorul sau cu soldul si se va deschide cat ai clipi. Si inchiderea aparatului este usor de facut, intrucat acesta detine functia de amortizare, o functie care va face ca inchiderea sa fie usoara si fara zgomot.

Producatorul Blum simplifica destul de mult activitatea in bucatarie cu ajutorul unor solutii special concepute.

Pentru ca vasele sunt accesorii ce se pot sparge usor, veti avea la dispozitie suporturi speciale pentru asezarea si tranportarea acestora. Un astfel de suport nu doar ca este incapator, ci si usor de folosit. Mai exact, acesta detine manere, ceea ce inseamna ca toate farfuriile pot fi luate o singura data, nu pe rand.

ORGA-LINE - suport pastrare si suport farfurii

ORGA-LINE – suport pastrare si suport farfurii

Mai mult decat atat, o alta modalitate usoara de a deschide dulapurile este reprezentata de acele dulapuri care se deschid prin simpla apasare a unui buton. SERVO-DRIVE pentru AVENTOS cu deschidere prin apasarea unui intrerupator sunt moderne si usor de folosit.

Dulapuri moderne SERVO-DRIVE pentru AVENTOS marca Blum

Dulapuri moderne SERVO-DRIVE pentru AVENTOS marca Blum

Pentru ca mereu exista probleme in ceea ce priveste depozitarea alimentelor, un dulap ingust marca Blum va putea rezolva aceasta problema, fiind o solutie eficienta de asezare a acestora. Este o modalitate de a valorifica spatiul care ramane de fiecare data intre aragaz si frigider, respectiv, perete.

Dulapurile Blum, o solutie eficienta pentru depozitarea alimentelor

Dulapurile Blum, o solutie eficienta pentru depozitarea alimentelor

Asadar, produsele Blum sunt de mare ajutor pentru a simplifica activitatea in bucatarile. Sigur v-au convins.

In showroom-ul Metalcom puteti afla mai multe informatii despre produsele Blum. Va asteptam!

Foto: https://www.blum.com/ro/ro/

2019-04-19T09:57:20+00:00 19 aprilie 2019|Bucatarie|