Sistemul de fixare pentru fronturi subtiri de la BLUM – accesoriul indispensabil pentru mobilierul modern

Visul oricarei familii este sa aiba in locuinta sa un mobilier modern si mai ales, un mobilier care sa ofere mult spatiu pentru depozitarea alimentelor si vaselor. Blum are solutia.

Sa facem cunostinta cu Blum – liderul de piata in domeniul feroneriei

Blum este un important producator de sisteme de glisare pentru sertare si compartimentare interioara, sisteme de ridicare pentru usi, sisteme de balamale si sisteme box. Totodata, gama lor include tehnologii de miscare si ajutoare pentru prelucrare, sisteme de extragere si de ridicare pentru mobilier.  Cu alte cuvinte, cam tot ce ai putea avea nevoie, pentru un mobilier modern.

Inovatia si calitatea sunt trasaturile ce reprezinta brandul Blum iar ,,Perfecting motion” reprezinta sloganul dupa care se ghideaza acest mare producator, atunci cand vine vorba de miscarile in bucatarie. Dincolo de asta, ideile creative Blum pentru bucatarii practice se bazeaza pe functionalitate, confort si ergonomie in interiorul mobilierului.

Pentru a utiliza usor un mobilier, Blum propune sistemul inovator de fixare pentru fronturi subtiri. Acest sistem are drept caracteristica importanta simplitatea montajului, fixarea usoara, precum si prelucrare confortabila. Mai mult, baza sistemului BLUM de prindere pentru fronturile subtiri este EXPANDO T. Acest lucru inseamna ca frontul se va monta usor, urmand cativa pasi: gaurire, pozitionare, strangere. Mai exact, este vorba despre ancorele de fixare din otel, acestea fiind cele care asigura o fixare ferma in materialele dure. Totodata, despre clestii din plastic trebuie spus ca asigura fixarea in materiale moi.

Sistem de fixare pentru fronturi subtiri BLUM pentru usi

Sistem de fixare pentru fronturi subtiri BLUM pentru usi

Cu noul sistem de fixare EXPANDO T, nu vor mai fi necesare gaurile pentru oala. De exemplu, la CLIP top BLUMOTION pentru usi subtiri, functia BLUMOTION este integrata in balama. Asadar, orice miscare va fi silentioasa si usor de realizat.

Ce mai aduce nou partenerul de incredere Blum

Un pas important pentru o locuinta moderna este constructia mobilierului. Sistemul de fixare pentru fronturi subtiri BLUM reprezinta exact ceea ce ai nevoie pentru ca tu sa te bucuri de un design atractiv in locuinta ta.

Pe langa faptul ca sistemul de fixare este unul de inalta calitate in ceea ce priveste functionalitatea, trebuie mentionat si faptul ca acesta are si un design impresionant. De asemenea, se poate utiliza pentru mobilierul din toate incaperile locuintei, insa, este folosit in special pentru bucatarie.

Tehnologie si constructie simpla! BLUM a dezvoltat sistemul de fixare care se poate realiza prin trei aplicatii: sisteme de ridicare, usi si sisteme de extragere. Asadar, mobilierul realizat din fronturi subtiri se va realiza intr-un mod confortabil, avand functionalitatea demonstrata BLUM pentru fiecare incapere a locuintei.

Ce materiale se folosesc pentru aceste sisteme de fixare cu fronturi subtiri?

In primul rand, despre sistemul de fixare EXPANDO T trebuie spus ca se poate folosi pentru fronturi subtiri. Acestea pot avea dimensiuni incepand de la 8 mm. Astfel, sistemele de fixare sunt potrivite pentru a fi utilizate pentru materiale subtiri, precum: MDF, PAL furniruit, HDF, beton, compozit de cuart, piatra naturala, placa din fibra de ciment, ceramica, materiale minerale. In cazul usilor cu sisteme de fixare si a sistemelor box, nu exista modificari la pozitia de fixare.

Sisteme de fixare pentru fronturi subtiri pentru sertare

Sisteme de fixare pentru fronturi subtiri pentru sertare

In al doilea rand, design-ul elegant este pus in evidenta de sertarele si extragerile LEGRABOX. Nu va fi nevoie decat de cateva miscari pentru ca montarea fronturilor sa fie gata, fapt datorat pozitiilor identice de miscare.

Asadar, daca vrei sa ai parte de eficienta in bucatarie atunci cand prepari alimentele, iti recomandam sa folosesti produsele Blum. Iar pentru mai multe informatii si consiliere, te asteptam in showroomul Metalcom!

Foto: https://www.blum.com/ro/ro/

 

2018-11-02T13:42:34+00:00 2 noiembrie 2018|Noutati|