Solutii marca Samet pentru o locuinta moderna

O locuinta amenajata cu un mobilier smart si modern este o locuinta confortabila, spatioasa, in tendinte, dar mai ales, este un spatiu de locuit organizat cu bun gust, locul pe care sa il numesti acasa. Mai inseamna o locuinta amenajata cu mobilier de calitate, rezistent, stabil, garantia ca il vei avea si peste cativa ani.

Astfel, daca ai nevoie de un mobilier care sa iti puna in valoare locuinta atat in ceea ce priveste partea de design, cat si functionalitatea, Samet iti pune la dispozitie produse care te vor cuceri.

Ce solutii ofera Samet pentru amenajarea locuintei?

Vrei o locuinta moderna? Samet are solutia. Sistemele inteligente si practice, precum: sertarele smart box, smart Flow, smart slide, Duolift si MonoLift, sunt produse calitate pe care sa le folosesti pentru casa ta. Tehnologia avansata de sincronizare, design-ul perfect sunt ceea ce aveti nevoie pentru a va bucura de o locuinta moderna. Produsele Samet se remarca prin caracteristici moderne, linii drepte, culori elegante nu foarte puternice si nici prea slabe.

Smart slide Samet

Smart slide Samet

Sistemele de sertare sunt unele performante intrucat prezinta mecanisme sofisticate, fiind usor de deschis si de inchis, precum si design-ul elegant.

Sistemul de sertare SMART FLOW reuseste sa combine design-ul cu functionalitatea, respectiv structura impreuna cu trasaturile sale avansate. Solutiile marca Samet imbina design-ul cu functionalitatea, asigurand o buna organizarea a alimentelor.

Smart Flow Samet

Smart Flow Samet

Smart Flow Box este un sistem de sertare ale carui componente de glisare se vor deplasa in acelasi timp. Astfel,  acestea vor fi usor de folosit atunci cand veti avea nevoie de ele. Miscarea de inchidere si cea de de deschidere va fi una silentioasa. In plus, avand un sistem de sincronizare ce are la baza o tehnologie de ultima generatie. Acesta va indeplini cerintele dumnevoastra atat din punct de vedere al spatiului, cat si al design-ului.

Alphabox Samet

Alphabox Samet

Inchiderea si deschiderea usoara, design-ul, tehnologia de ultima generatia ofera utilizatorului posibilitatea sa se bucure de functionalitatea mobilierului, de o locuinta amenajata intr-un stil modern. Amenajarea spatiului cu ajutorul mobilierului marca Samet va transforma locuinta dumnevoastra intr-una moderna.

 

2019-07-10T13:00:27+00:00 9 iulie 2019|Noutati|