Stilul maritim in amenajarea interioara – decor de vara pentru casa ta

Vara este un anotimp foarte placut, insa atunci cand zilele devin prea fierbinti ne refugiem in casa. Pentru a te bucura de un decor de vara placut in locuinta ta in timpul verii iti recomandam sa te organizezi putin si sa iti amenajezi locuinta intr-un mod specific acestui anotimp tinand cont de recomandarea noastra: adoptarea stilului de amenajare maritim in design-ul interior.

Decor de vara – recomandare pentru design-ul interior

Care sunt avantajele adoptarii stilului de amenajare maritim in design-ul interior? Ei bine, avantajele adoptarii acestui stil sunt farmecul aparte, prospetimea, atmosfera de concediu de care poti avea parte chiar acasa la tine.

Vara ne duce cu gandul la vacanta, soare, mare, nisip. In vederea decorarii locuintei in sezonul cald te poti inspira din toate elementele ce fac referire la mare pentru a le putea folosi in amenajarea locuintei. Stilul marin poate fi adoptat usor in locuinta daca acorzi importanta catorva aspecte.

Poti miza pe combinatia albastru si alb sau doar alb, culori care te vor trimite instant cu gandul la vacanta, o combinatie must-have pe care o intalnim in cadrul acestui stil. Si da, ati ghicit. Culoarea principala recomandata in cazul acestui stil de amenajae este albastrul profund al valurilor marii. Aceasta poate fi completata de turcoaz.

Sugestie amenajare in alb si albastru - decor de vara

Sugestie amenajare in alb si albastru – decor de vara

Egger, colaborator important Metalcom iti pune la dispozitie numeroase decoruri ce creeaza o atmosfera de concediu in orice incapere din locuinta ta. Albastru ghetar, albastru marin doar doua tipuri de decoruri pe care le pune la dispozitie Egger pentru amenajarea spatiului interior. Pe restul va invitam sa le descoperiti pe https://www.egger.com/shop/ro .

De asemenea, pentru un farmec sporit in locuinta ta in acest stil de amenajare interioara poti opta pentru piese de mobilier si pardoseli cu aspect uzat, acele piese de mobilier cu aspect shabby-chic. In plus, pentru obtinerea unui decor natural folositi decoruri in alb.

In plus, tot Egger va ofera pardoseli asortate cu aspect uzat, acestea fiind impresionante: Stejar Viilanger, Stejar invechit gri. Stejar bej nisip cu crapaturi.

Despre nuantele pastelate in design-ul interior trebui preciza faptul ca vor conferi o nota romantica si jucausa ambiantei, fiind un adevarat rasfat mai ales atunci cand nu reusesti sa mergi in vacanta dorita.

Idei amenajare decor de vara in stil maritim

Idei amenajare decor de vara in stil maritim

In ceea ce priveste decoratiunile este important de mentionat faptul ca aceasta zona este destul de limitata intrucat stilul maritim este definit de simplitate. Poti opta pentru cateva accesorii specifice, precum scoici, busole, harti nautice sau chiar un impresionant tablou cu marea. Detalii mici, dar care fac diferenta. Pentru a conferi un aer de vacanta si dormitorului, pe langa culorile recomandate, te poti folosi de modul de aranjare al patului.

Sugestie de amenajare decor de vara in stil maritim

Sugestie de amenajare decor de vara in stil maritim

Multa inspiratie si mult spor la amenajat!

2020-04-28T18:26:30+00:00 28 aprilie 2020|Noutati|