Stilul nordic pentru decorarea locuintei

Stilurile pentru designul interior sunt diverse, si in acelasi timp, unele destul de interesante. Dintre acestea face parte si stilul nordic, fiind unul din ce in ce in mai cautat si apreciat.

Prin ce se remarca stilul nordic?

Ei bine, acesta se remarca prin culori deschise care au rolul de a reda peisajele nordice ale Europei. De asemenea, decorurile imita materialele textile si accentele moderne metalice.

Prospetimea nordica este conferita de esentele de lemn in culori deschise, acestea fiind reprezentate in special de artar sau pinul. Lemnul are o textura discreta care se remarca prin culori pastelate. Verde deschis, galben vanilie, albastru ghetar sau roz prafuit sunt de-a dreptul atractive si speciale. Acestea suscita interes si atrag orice privire.

Nordic Style

Nordic Style

Stilul Nordic este ideal pentru o locuinta in nuante vesele, dar nu electrizante. Astfel, daca va doriti un astfel de decor in locuinta dumneavoastra si vi se pare atractiv, puteti opta pentru acest stil linistitor si imbietor la odihna. Lemnul in culori deschise se armonizeaza destul de bine cu scaunele, taburetele, vazele si chiar vopseaua peretului care pot fi in nuante pastelate delicate.

Stil nordic in locuinta

Stil nordic in locuinta

Decorurile propuse de Egger in stilul nordic sunt diverse, astfel incat sa aveti de unde alege.
Inima de artar, Metallic cupru, Metallic auriu, In antracit, In maro, Artar dur champagne, Stejar Halifax alb, Pin Aland polar, Pin Cascina sunt astfel de decoruri pe care le gasiti la Egger, care se potrivesc de minune pentru amenajarea locuintei in stilul nordic.

Amenajarea locuintei in stilul nordic

Amenajarea locuintei in stilul nordic

De exemplu, decorul Egger inima de artar surprinde prin alternanta de structuri deschise. Acesta se poate combina cu elementele interioare care sunt in nuante inchise. Rezultatul va fi un contrast puternic, insa, in acelasi timp, armonios.

Metallic cupru este un decor care apartine fara doar si poate stilului nordic avand in vedere faptul ca aceasta culoare se combina cu tipurile de lemn nordic deschis. Din gama nuantelor nordice mai face parte si auriul. Acesta este de-a dreptul fascinanat si poate fi combinat atat cu culori inchise, cat si cu cele deschise.

Va lasam pe voi sa descoperiti si celelalte decoruri extraordinare! Va asteptam in showroom-ul Metalcom pentru mai multe informatii!

Foto: https://www.egger.com

2018-12-05T12:35:39+00:00 5 decembrie 2018|Noutati|