Stiluri de amenajari interioare unice si de efect

Acasa este locul unde fiecare familie isi doreste sa se simta confortabil. Sa isi poata crea propriu stil si sa se bucure de mobilier de calitate. Tendintele in amenajarile interioare marca Egger va vor inspira astfel incat sa aveti parte de o locuinta asa cum ati visat.

Stilul locuintei Pure Nature

Stilul Pure Nature are rolul de a crea o atmosfera calduroasa in incapere. Acesta imbina materiale naturale, elemente rustice si mobilier elegant. In plus, nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste pardoseala intrucat Egger va propune un tip de pardoseala naturala care sa se potriveasca acestui stil, efectul fiind de lemn, piatra sau beton.

Stilul Pure Nature

Stilul Pure Nature

Used Novelty

O astfel de tendinta aduce laolalata mai multe tipuri de elemente: creative, jucause, dar si vibrante. De asemenea, acest stil este caracterizat si de influente vintage care ii confera unicitate. Design-urile pentru pardoseala de la Egger sunt diverse, astfel ca veti avea de unde alege un model care sa se potriveasca decorului pe care il veti amenaja.

Used Novelity

Used Novelity

Modern Classics

Așa cum spune si denumirea, acest stil se remarca prin decorarea locuintei cu ajutorul elementelor clasice, dar care sa aiba o nota moderna. Daca preferati liniile simple, stilurile clasice in amenajari, insa care sa vibreze de eleganta, stilul modern classics va va trezi interesul. Pentru decorarea unei astfel de incaperi veti putea apela la pardoselile cu efect mat de lemn si autentic Egger, precum si la acele decoruri abstracte. Se vor asorta de minune cu stilul modern.

Modern Classics

Modern Classics

Light Living

Este o tendinta in materie de amenajari interioare care se mai numeste si stilul scandinav sau loft. Despre acest stil de-a dreptul cuceritor trebuie spus ca se caracterizata printr-un decor prietenos, dar si rezervat in acelasi timp.
Nuantele va vor cuceri, acestea fiind mai putin intense, iar aspectul materialelor lejer. Cu alte cuvinte, locuinta la care aspira orice familie moderna. In plus, acest stil se remarca si prin abundenta de lumina care ii confera acea nota nordica.

Light Living

Light Living

Va asteptam in showroom-ul Metalcom pentru a afla mai multe informatii despre produsele Egger!

Foto: https://www.egger.com

2018-12-12T11:02:10+00:00 12 decembrie 2018|Noutati|