Tendinte in design interior in anul 2021

Suntem mereu la curent cu noutatile cand vine vorba de design-ul interior, ne adaptam si vrem sa le impartasim si cu voi. Si pentru ca designerii de interior au dezvaluit care sunt acestea in anul ce bate la usa, va vom prezenta tendintele ce vor defini amenajarile interioare in anul 2021.

Iata de ce anume va trebui sa tineti cont astfel incat sa faceti alegerile potrivite

Albastrul naval si griul, in tendinte in design interior in anul 2021

In anul 2021, o culoare in tendinte va fi albastrul naval, considerat si noul negru. Acesta este perfect pentru crearea unor spatii in stil contemporan, dar si elegant.

O alta culoare care se va potrivi in design-ul interior elegant si modern al anului 2021 este griul, aceasta integrindu-se frumos si asortandu-se perfect si cu alte culori. Tot in anul ce urmeaza vom regasi in design-ul interior nuante, precum galbenul lamaie, rosu aprins sau verde deschis.

Culoarea albastru naval in design-ul interior

Culoarea albastru naval in design-ul interior

Lemnul de culoare deschisa

O alta tendinta in amenajarile interioare specifica pentru 2021 este folosirea lemnului de culoare deschisa. Materialul va fi utilizat nu numai pentru pardoseli, ci si pentru pereti.

Elemente naturale

Avand in vedere ca in anul 2020 nu ne-am putut bucura prea mult de frumusetea naturii, una dintre tendintele in anul care bate la usa este aducerea naturii in casele noastre. Conturarea unei astfel de ambiante se va face apeland la elemente naturale si organice.

Stilul industrial

O alta propunere in ceea ce priveste amenajarea interioara in 2021 este referitoare la stilul industrial. Generatia actuala va avea tendinta sa aleaga spatiile deschise pentru amenajare facand astfel din acestea un un spatiu unitar pentru locuit, divertisment si pregatirea mesei.

Sugestie amenajare interioara in stilul industrial

Sugestie amenajare interioara in stilul industrial

Piesele statement

Un must have in anul 2021 in materie de amenajari interioare vor fi si piesele statement. Acestea confera un aspect deosebit incaperii devenind principala atractie. O veste buna pentru iubitorii stilului minimalist este faptul ca piesele statement se incadreaza si contureaza perfect acest stil.

Acestea fiind spuse, va dorim spor la decorarea locuintei!

2020-11-25T14:29:03+00:00 25 noiembrie 2020|Noutati|