4 sfaturi pentru amenajarea perfecta a unui dormitor

Dormitorul este spatiul unde te relaxezi, incaperea in care te odihnesti si unde cauti refugiu dupa o zi de munca. Un dormitor trebuie decorat intr-un mod cat mai atractiv, folosind si un mobilier cat mai practic si modern pentru a fi usor de folosit.

Iata de ce trebuie sa tineti cont pentru a va amenaja dormitorul perfect:

1. Pardoseala de calitate si decoruri moderne

Pentru a amenaja un dormitor cu stil si cat mai confortabil incepe cu pardoseala. Utilizand pardosela Egger Comfort neteda, silentioasa, calduroasa si izolatoare fonic veti obtine un plus de confort de care aveti nevoie.

Apoi, mizeaza pe decorurile moderne, de calitate care sa imbrace decorul si sa il faca unul de exceptie. Egger iti ofera numeroase variante pentru decorarea dormitorului tau pe care le puteti vedea aici https://www.egger.com/shop/ro_RO/interior/decors.

2. Culori linistitoare pentru amenajarea dormitorului 

Alegerea culorilor este importanta pentru decorul unei incaperi intrucat acestea influenteaza starea de spirit. Pentru dormitor sunt potrivite nuantele naturale, spre exemplu albastrul pal sau verdele crud. Albastrul pal este o culoare care are efect racoritor si relaxant si confera buna dispozitie celor care o aleg pentru design-ul interior. Despre culorile puternice, precum rosul sau movul trebuie spus ca ofera senzatia si efectul de inviorare si insufletire in incapere, care se pot folosi in cantitati mai mici.

Decor interior cu placi OSB marca Egger

Decor interior cu placi OSB marca Egger

3. Alegerea patului 

Calitatea somnului este influentata, fara indoiala, de alegerea patului. Este important ca acesta sa fie moale si sa confere senzatia de confort, cu alte cuvinte sa imbie la odihna. Mai mult, din punct de vedere vizual, alegerea potrivita a patului pentru dormitorul tau poate conferi senzatia de lux si de eleganta.

Alegerea patului pentru dormitor

Alegerea patului pentru dormitor

Te asteptam in showroom-ul Metalcom pentru mai multe detalii despre produsele care te vor ajuta sa iti amenjezi dormitorul asa cum iti doresti.

2019-10-23T12:43:25+00:00 23 octombrie 2019|Dormitor|