Amenajare bai mici – sfaturi si idei practice

Amenajarea spatiilor inguste este o adevarata provocare, indiferent de zona casei despre care vorbim. Acest lucru este valabil si in cazul bailor mici, acestea avand nevoie de o amenajare aparte. Pentru imbunatatirea aspectului baii, pentru senzatia de incapere mare si pentru ca spatiul sa imbie la relaxare si confort iti vom oferi cateva sugestii de amenajare bai mici pe care sa le pui in practica.

Iata ce trebuie sa ai in vedere atunci cand vine vorba de amenajare bai mici

  • Renunta la cada si opteaza pentru cabina de dus. Amplaseaz-o intr-un colt. Cu siguranta vei dispune de mai mult spatiu.
Amenajare bai mici dimensiuni - amplasare cabina de dus

Amenajare bai mici dimensiuni – amplasare cabina de dus

  • Poti obtine efectul de spatiu cu ajutorul unei oglinzi mari pe care sa o plasezi deasupra lavoarului
  • Foloseste culori pentru amenajarea interioara, astfel incat inveselesti decorul
  • Un alt truc important in vederea amenajarii spatiilor de mici dimensiuni este utilizarea dulapurilor supendate si a celor verticale, care se vor monta pe perete. In acest fel, veti economisi mai mult spatiu si veti avea la dispozitie obiectele necesare.
  • Totodata, pentru design-ul interior al bailor de mici dimensiuni puteti sa utilizati si tapet. Indicat pentru baile de mici dimensiuni este tapetul intr-o singura nuanta, intrucat nu va crea impresia de incapere incarcata. Astfel, spatiul va fi mai aerisit si va fi exact ceea ce ai nevoie in astfel de incaperi.
Amenajare bai mici dimensiuni - cuier pentru accesorii

Amenajare bai mici dimensiuni – cuier pentru accesorii

  • Un loc pe care il poti folosi pentru amenajare bai mici este cel deasupra cazii, daca alegeti sa pastrati cada in baie. Poti sa montezi etajere sau suporturi pentru a putea agata diverse accesorii necesare, care sa iti fie la indemana. Acest lucru il poti aplica si pentru locul deasupra usii sau chiar pe usa. Agata un suport pentru a aseza diverse produse sau chiar prosoape.

Ce stil de amenajare se potriveste unei bai de mici dimensiuni ?

Referitor la stilul de amenajare care se potriveste cel mai bine bailor de mici dimensiuni trebuie spus ca este stilul minimalist. Aceasta favorizeaza aceste tipuri de incaperi intrucat  se bazeaza pe principiul ,,less is more”, mai putine obiecte, dar de calitate.

Amenajare bai mici dimensiuni - stil minimalist

Amenajare bai mici dimensiuni – stil minimalist

Asadar, inspira-te din sugestiile de mai sus si spor la amenajat baia.

2020-07-08T14:23:19+00:00 8 iulie 2020|Baie|