Amenajarea baii cu pardoseala Egger

Vrei sa iti amenajezi baia intr-un stil modern, atragator, dar sa te bucuri si de confort? Atunci opteaza pentru pardosela. Egger propune amenajarea baii cu ajutorul unui un model de pardoseala care te va ajuta sa te bucuri de o baie moderna. Rezultatul? Te vei simti mereu confortabil si relaxat. Pardoseala laminata Egger Aqua+ si Egger Design sunt tipurile de pardoseli caracterizate printr-un design aparte, calitate si functionalitate.

Nu trebuie sa iti faci griji ca aceasta ar putea fi afectata in vreun fel de umiditate intrucat este rezistenta la apa, fiind conceputa special pentru baia ta. Uita de placile de gresie reci si schimba-le cu o pardoseala din lemn, care va oferi un design special si mai mult confort.

Amenajarea baii cu pardoseala Egger

Amenajarea baii cu pardoseala Egger

Amenajarea baii – tipuri de pardoseli Egger

De exemplu, baia amenajata cu ajutorul pardoselii de tip Stejar Valley afumat deschisa la culoare este perfecta pentru a te bucura de un decor primitor in baia ta. Crapaturile negre ii confera un farmec aparte, garantand in acelasi timp un aspect modern baii tale. Astfel, si aceasta parte a locuintei va fi in ton cu restul incaperilor. Pardoseala Egger PRO este de inalta calitate, fiind in acelasi timp moderna si ecologica, aspecte care o recomanda ca o optiune de top.

Aspectele pentru astfel de pardoseli sunt diverse, astfel incat sa te bucuri de o diversitate de optiune. Un alt exemplu este pardoseala cu aspect negru piatra, aceasta conferind un aspect modern, precum si cu proprietati de autoreparare (SelfRepair). Acest lucru este un mare plus intrucat nu va mai trebui sa schimbi des pardoseala. Si asta nu e tot. Pardoseala Egger Design dispune si de proprietati antialunecare, un aspect demn de luat in considerare in aceasta zona umeda a locuintei.

Amenajarea baii - Pardoseala Egger confera un aspect special unei bai

Amenajarea baii – Pardoseala Egger confera un aspect special unei bai

Pe langa aceste avantaje pe care le ofera utilizarea unei pardoseli marca Egger pentru amenajarea baii tale, mai trebuie mentionata o alta calitate a acesteia: durabilitatea. Este proiectata sa reziste in timp, indiferent cat de mult intra in contact cu apa.

Pentru mai multe informatii despre pardoseala Egger, va stam la dispozitie in showroom-ul Metalcom!

Foto: https://www.egger.com/

2019-01-30T10:40:35+00:00 29 ianuarie 2019|Baie, Noutati|