Blatul de lucru – element important in amenajarea unei bucatarii

Din amenajarea unei bucatarii fac parte cateva elemente necesare ce tin atat de functionalitate, cat si de design, iar blatul de lucru este unul dintre ele. Una dintre zonele importante dintr-o bucatarie este acolo unde gateste, iar pentru a face acest spatiu cat mai confortabil si practic este necesar sa folosim un blat de lucru de calitate.

Producator si colaborator important, Egger, pune la dispozitie o gama extinsa de blaturi de lucru unde puteti gasi diverse modele care reproduc materiale, precum beton, metal, piatra, ceramica si lemn. Astfel, in functie de design-ul intregii incaperi puteti folosi blatul de lucru care sa se potriveasca cel mai bine. Spre exemplu, puteti opta pentru un blat de lucru cu aspect de piatra sau ceramica daca aveti o bucatarie intr-un stil modern sau contemporan.

Blaturi de lucru postformate Egger

Blaturi de lucru postformate Egger

Blatul de lucru – caracteristici necesare ce pun in valoare orice bucatarie

In ceea ce priveste caracteristicile pe care ar trebui sa le aiba blaturile de lucru fac este important de stiut ca acestea trebuie sa se monteze usor, sa fie rezistente la pete, la caldura si la zgarieturi, si mai ales se curate usor, sa fie igienice si sigure pentru alimente. Aceste trasaturi se regasesc la blaturile de lucru moderne marca Egger, astfel ca veti reusi sa creati bucatarii impresionate cu acestea si sa le transformati intr-un spatiu atractiv si confortabil. Din colectia Egger fac parte blaturi de lucru postformate, din laminat compact si blaturi de lucru PerfectSense Topmatt.

Amenajare bucatarie cu blat de lucru marca Egger

Amenajare bucatarie cu blat de lucru marca Egger

Alegerea blatului de lucru

Avand in vedere ca blatul de lucru este folosit pentru activitatea de a gati este important ca acesta sa fie realizat din material rezistent, sa nu se infiltreze apa in interior si sa nu se zgarie. In acest caz puteti opta pentru cele cu aspect de marmura, piatra sau beton.

Acestea se potrivesc de minune cu multe stiluri de amenajare interioara luand in considerare aspectul lor elegant. Blaturile de lucru Egger sunt moderne si se comporta ca piatra astfel ca nu au nevoie de o intretinere speciala.

Blaturi de lucru PerfectSense Topmatt cu cant drept marca Egger

Blaturi de lucru PerfectSense Topmatt cu cant drept marca Egger

Blaturi de lucru in tendinte

Pentru a avea o bucatarie in tendinte, Egger va pune la dispozitie blaturile de lucru PerfectSense Topmatt cu cant drept. Acestea au placa suport tip MDF de 16 mm. La suprafata, sunt acoperite de un laminat PerfectSense Topmatt super-mat avand si proprietati anti-amprenta.

2020-08-24T11:11:54+00:00 12 august 2020|Bucatarie|