Dormitoare moderne – idei de amenajare de la Blum

Astazi, o familie moderna isi doreste sa aiba dormitoare moderne in locuinta. Un dormitor modern se remarca printr-un stil simplu, dar de efect si practic. Confortul de utilizare trebuie sa fie ridicat si sa se regaseasca in fiecare parte a incaperilor dintr-o casa.

Mobilierul marca Blum se remarca prin stilul sau modern, fiind realizat din feronerie de calitate. Dormitorul dumneavoastra va fi caracterizat de simplitate, iar organizarea spatiului va fi eficienta, astfel incat sa aveti toate lucrurile la indemana si sa nu mai pierdeti ore in sir cautand dupa ele.

Dormitoare moderne – aspecte ce tin de amenajarea locuintei dumneavoastra

TANDEMBOX plus cu sertare interioare este solutia ideala pentru a crea suficient spatiu unde sa va asezati lucrurile de care aveti nevoie. Deseori, locul este limitat, insa, cu ajutorul acestui tip de sertar nu veti mai avea probleme.

Dormitoare moderne - LEGRABOX free

Dormitoare moderne – LEGRABOX free

Amenjarea dormitorului modern trebuie sa includa neaparat si sistemul LEGRABOX free. Acesta ajuta la organizarea lucrurilor dintr-un dormitor si are un design modern si elegant. In plus, peretii laterali pe care sunt ii are acesta in interior si in exterior sunt realizati astfel incat sa se integreze fara probleme in orice tip de mobilier.

LEGRABOX pure imbina tehnologie moderna cu design special, acesta fiind indicat pentru birou. Extragerea sertarelor va fi una cat de poate de usoara. In plus, pentru pastrarea documentelor sau a altor lucruri importante, include si sistemul de inchidere CABLOXX, design-ul fiind acelasi.

Dormitoare moderne - Sistemul Cabloxx

Dormitoare moderne – Sistemul Cabloxx

Nu doar exteriorul acestor dormitoare moderne este organizat, ci si interiorul. Astfel, pentru o organizarea cat mai buna a lucrurilor de la birou, Blum propune sistemul de compartimentare interioara AMBIA-LINE, acesta fiind unul cat se poate de practic. Cu acest mobilier, uitati de lucrurile dezorganizate.

Dormitoare moderne - Sistemul de compartimentare interioara AMBIA-LINE

Dormitoare moderne – Sistemul de compartimentare interioara AMBIA-LINE

In plus, SPACE TOWER va ofera un spatiu generos pentru a pastra atat articolele de imbracaminte, cat si accesoriile. Iar accesul in interior este unul facil.

Space Tower, sertarul nelipsit dintr-un dormitor modern

Space Tower, sertarul nelipsit dintr-un dormitor modern

Asadar, pentru mai multe informatii va asteptam in showroom-ul Metalcom.

La cat mai multe dormitoare moderne!

2019-02-08T13:27:31+00:00 7 februarie 2019|Dormitor, Noutati|