Idei pentru un living practic si modern de la Blum

Cu totii ne dorim un living care sa arate bine. Acest spatiu destinat relaxarii, locul unde petreci timp cu cei dragi, cu invitatii sau locul de joaca pentru copii este indicat sa fie amenajat intr-un mod cat mai organizat, folosind produse practice, de calitate, dar si cu stil. In felul acesta, se va remarca printr-un design atractiv si modern, iar oricine va va trece pragul va fi impresionat.

AVENTOS HL – solutie moderna pentru living

Pentru amenajarea living-ului dumnevoastra, producatorul Blum propune diverse solutii de calitate, una dintre acestea fiind sistemul de ridicare AVENTOS HL. Acesta se deplaseaza complet din zona de lucru, astfel ca, obiectele din interior vor fi usor de accesat. Un astfel de front este potrivit si pentru a ascunde aparatura electrica si pentru a integra aparate electrocasnice avand un aspect exterior elegant si placut. Fronturile AVENTOS HL dintr-o singura bucata se deplaseaza complet in partea de sus, fapt ce le face indicate pentru dulapurile inalte.

AVENTOS HL, sistemul de ridicare modern potrivit pentru living

AVENTOS HL, sistemul de ridicare modern potrivit pentru living

O alta caracteristica a acestuia este faptul ca dispune si de o deschidere si inchidere confortabila. Design-ul si modul in care este conceput si confectionat ofera libertate de miscare. Acesta se deplaseaza in afara zonei de lucru a utilizatorului, fapt ce ii garanteaza accesul facil la produsele pe care le depozitati in dulapul superior.

Un sistem de glisare ce se impune prin caracteristicile sale bune, precum stabilitatea crescuta si parametrii buni de rulare este MOVENTO. Acesta este ascuns si are o capacitate de incarcare dinamica de 40 si 60 kg. In plus, se caracterizeaza si printr-un design modern si atragator, indicat pentru orice living.

MOVENTO in living

MOVENTO in living

Pentru o deschidere cat mai larga a usii dulapurilor din sufragerie, Blum recomanda balamalele CLIP top 155°. De asemenea, LEGRABOX este sertarul perfect pentru living-ul dumneavoastra. Are un design elegant, fiind o combinatie intre liniile accentuate de care dispune, precum si elemente din piele personalizate.

Exemple aplicatii balamale CLIP top BLUMOTION pentru living

Exemple aplicatii balamale CLIP top BLUMOTION pentru living

Acestea fiind spuse, pentru ca living-ul sa fi unul pe placul dumnevoastra apelati la produse de calitate marca Blum, care vor conferi un aer modern si ordonat in locuinta.

Foto: https://www.blum.com/ro/ro/

2019-09-30T09:24:27+00:00 30 septembrie 2019|Living|