Locuinta amenajata in stil contemporan

Tot mai intalnit in zilele noastre in amenajarile interioare este cunoscutul stil contemporan. Acesta include diverse elemente care redau confortul, simplitatea, fiind si atractiv din punct de vedere vizual.

Interioarele in stilul contemporan sunt usor de realizat daca sunt luate in considerare cateva caracteristici pe care le vom detalia in cele ce urmeaza.

Ce materiale se folosesc in crearea stilului contemporan?

Cand vorbim de stilul contemporan vorbim de o simplitate moderna, dar functionala si placuta in acelasi timp. In cadrul acestui stil se utilizeaza materiale, precum beton, metal, sticla, inox, dar si elemente futuriste sau high tech. De asemenea, principalele culori folosite sunt culorile neutre, albul sau negrul.

Pentru ce este mai potrivit stilul contemporan?

Acest stil este unul linistit, placut si primitor, care se potriveste de minune pentru incaperi, precum birouri, interiorul apartamentelor si care are toti mai multi adepti.

Intr-o locuinta in stil contemporan se va utiliza o pardoseala de calitate si daca se poate se va renunta la covoare care incarca decorul. Insa, daca se doreste sa se opteze pentru acestea, va trebui sa aiba un design cat mai simplu.

Stil contemporan - amenajare living

Stil contemporan – amenajare living

In ceea ce priveste mobilierul folosit in cadrul acestui stil trebuie spus faptul ca va fi unul multifunctional, din lemn de calitate, adesea, in combinatii cu metal sau sticla.

Pentru un plus de farmec se vor folosi perne decorative, perdele naturale sau covoare in nuante uni sau in culori vii. Acestea pot fi realizate din lana sau matase. Se poate apela la si la tapet colorat sau personalizat pentru a inveseli decorul. Decorarea unei incaperi in stilul contemporan se va realiza cu obiecte mari, de calitate, cum sunt tablourile mari, vaze sau un lampadar.

Fiecare incapere dintr-o locuinta amenajata in stilul contemporan va capata un aspect inedit si fascinant, accentul mutandu-se asupra functionalitatii acestuia.

Stilul contemporan - amenajare baie

Stil contemporan – amenajare baie

Asadar, daca va doriti o locuinta moderna, dar in acelasi timp confortabila, cu stil si primitoare va recomandam acest stil.

2020-10-29T09:21:21+00:00 27 octombrie 2020|Noutati|