Mobilier propus de Emuca pentru amenajarea locuintei

Daca esti in cautarea unui mobilier modern care sa iti puna in valoare locuinta, producatorul Emuca iti ofera numeroase produse de calitate pentru amenajarea locuintei tale, solutii pentru organizarea incaperilor de acasa.

Astazi, cerintele pentru amenajarea interioara sunt destul de mari si este important sa putem oferi clientilor exact ceea ce au nevoie pentru a fi multumiti.

Produsele marca Emuca prezinta exact acele caracteristici de care are nevoie o familie in locuinta: sa fie practice, usor de folosit si sa aiba un design deosebit. Mobilierul bine realizat iti va permite sa ai mereu ordine in locuinta, toate lucrurile sa fie mereu la lucrurile lor, indiferent despre ce incapere este vorba.

Amenajare dormitor cu produse marca Emuca

Amenajare dormitor cu produse marca Emuca

Pentru a te bucura de o locuinta organizata cat mai bine este important sa investesti in accesorii si mobilier de calitate, iar astfel de produse iti pune la dispozitie Emuca: manere pentru usi si sertare cu un design adaptabil, sertare pentru mobilierul din diverse incaperi, sine de inalta calitate pentru sertare.

Sertarul, o parte importanta a unei piese de mobilier poate fi astazi mai util decat te-ai gandit. Acesta este subtire astfel incat sa poata fi atasat mai usor si are sine moderne ascunse, care il fac usor de folosit. De exemplu, sertarul slim propus de Emuca are un finisaj inovator si este conceput astfel incat sa se potriveasca perfect in sufragerie sau in alte arii din incapere. Sertarul Slim este ideal pentru a conferi un aspect placut incaperii pastrand lucrurile intr-un mod organizat.

Mobilier modern - living amenajat cu sertarul slim marca Emuca

Mobilier modern – living amenajat cu sertarul slim marca Emuca

Piesele de mobilier marca Emuca se remarca prin detalii care fac diferenta: sunt concepute astfel incat tu sa dispui de cat mai mult spatiu acasa, acestea fiind realizate din materiale de calitate.

Sinele Slippe marca Emuca sunt de mare utilitate la deschiderea sertarelor si sunt realizate din otel pentru a asigura o buna functionare a acestora. Acestea au extractie totala si partiala, astfel incat sa se deschida atat cat aveti nevoie.

Asadar, o locuinta moderna inseamna o locuinta decorata cu un mobilier de calitate, acesta avand multe trasaturi care vin in avantajul celor care aleg sa foloseasca un astfel de mobilier.

2019-06-10T13:36:11+00:00 10 iunie 2019|Noutati|